nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Detinguts set membres d'una organització que distribuïa èxtasi a Mallorca

S'ha intervingut en l'operació un total de 619 pastilles, 420 grams de cocaïna i 21 plantes de marihuana

La Policía Nacional ha desarticulat una organització formada per set membres que es dedicaven a la introducció i a distribució d'èxtasi a Mallorca, i ha intervingut en l'operació un total de 619 pastilles, 420 grams de cocaïna i 21 plantes de marihuana.

Segons ha informat avui el cos nacional en un comunicat, la banda transportava l'estupefaent des de Madrid mitjançant "mules" -persones que oculten la droga en l'interior del seu organisme- per no ser detectats i disposava a l'illa d'un laboratori per adulterar cocaïna i el cultiu de marihuana.

La investigació es va iniciar fa diversos mesos quan en arribar a Palma una dona que portava pastilles ocultes en l'interior del seu cos, dues persones que l'esperaven van ser detingudes.

L'operació ha estat realitzada per agents del Grup Especial de Resposta al Crim Organitzat de Palma, pertanyent a la Comissaria General de Policia Judicial.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per cremantdièsel, fa mes de 14 anys
Tu quan vas circulant interpretes les senyals de tràfic com vols? On posa 120 màxim vas a 140? Idò fes un favor a la gent que llegeix aquest diari i escriu de forma que no faci mal de cap. Fes-ho en castellà o en anglès o en una altra llengua estandarditzada, la que tu vulguis, però una llengua normalitzada. T'ho demanam per favor.
Valoració:-1menosmas
Per Estudiantet, fa mes de 14 anys
La cocaïna ès un producte i substantia natural, elaborad per certas plantas.
Suposem que éts l'amo de la farmacèutica i aquesta substantia té perjudica el negoci, lo que has de fer ès que se decreti la penalisation de la obtention de tal substantia.
La planta de "marihuana" no existex, supòs que tal planta ès el cànyom (Cannabis sativum), una planta útil per fer fregalls i cordas, per obtenir xapas de fusta i cartón, combustibles, oli comestible, pipas per manjar, catifas, plantillas i telas de espardenyas, etc.

Crec que els criminals són els prohibitionistas.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente