cielo claro
  • Màx: 21.82°
  • Mín: 13.08°
21°

Un motorista, ferit greu a la carretera de Valldemossa

La Guàrdia Civil investiga els motius de la caiguda, a prop de Son Espases, perquè de moment són una incògnita i no n'hi ha testimonis presencials

El conductor d'una motocicleta té lesions greus arran d'un espectacular accident de trànsit registrat ahir horabaixa a la carretera entre Palma i Valldemossa. Les causes que motivaren la caiguda del motorista eren encara ahir una incògnita. Allò que estava confirmat és que, una vegada que ell ja era a terra, la motocicleta encara circulà devers 200 metres sense cap classe de control.

L'accident va tenir lloc a la carretera esmentada, a l'altura del solar on es construeix el nou hospital de Son Espases i devers 300 metres abans de l'estació d'Emaya. Segons pareix, no n'hi ha testimonis presencials. El conductor d'una furgoneta va declarar que ell havia trobat el motorista en terra i que el vehicle era gairebé a 200 metres de distància.

Una ambulància medicalitzada del 061 es desplaçà al lloc dels fets per atendre allà mateix la víctima i després hi arribaren agents de l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil. Finalment, el jove ferit fou traslladat a un centre hospitalari amb caràcter d'urgència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.