algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 9.02°
18°

Un foc destrueix una de les cuines de Son Pardo

Les flames provocaren una gran fumera, negra i tòxica. No fou l'únic incendi de la nit, perquè una cuina particular es cremà a Palma

Nit frenètica per als Bombers de Palma, amb dos incendis en menys de dues hores. Aproximadament a la 01.30 d'ahir a la matinada, diverses trucades alertaren els serveis d'emergència que una columna de fum negre gran i intensa sortia de l'hipòdrom de Son Pardo. Ràpidament hi van acudir diverses dotacions dels Bombers de Palma, Policia Local, Cos Nacional de Policia i una UVI mòbil. En arribar-hi, van comprovar que el foc provenia d'una cuina exterior del recinte i, gràcies a una ràpida intervenció, el foc es va sufocar amb rapidesa. Pel que sembla, i segons les primeres hipòtesis de la investigació, el foc es va iniciar a la cuina externa de l'hipòdrom. Allà, diverses planxes, fregidores i material de cuina industrial van quedar calcinats per l'efecte devastador de les flames.
El fet que el foc arribàs a l'oli utilitzat a les fregidores industrials va provocar que la fumera fos de color negre intens i molt tòxica.

Una vegada controlat, es va fer una revisió ocular de la zona. Fonts dels Bombers de Palma han confirmat que en quedaren malmeses diverses àrees, tant de l'exterior com de l'interior del recinte esportiu. A l'exterior de l'hipòdrom, la cuina utilitzada els dies de vetlades nocturnes va sofrir danys importants. A dins, la instal·lació elèctrica, la megafonia i diverses televisions de la sala d'apostes també van ser devastades per les flames. Així mateix, la intensa fumera malmeté diverses sales de l'hipòdrom. De moment, es descarta que el foc fos intencionat. D'altra banda, aproximadament una mitja hora abans de declarar-se l'incendi de Son Pardo, els Bombers van haver d'acudir d'urgència al carrer Metge Josep Darder, a l'altura del número 2, on una cuina es cremava. Pel que sembla, i segons les investigacions, el foc es va iniciar per culpa d'una olla que hi havia al fogó.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.