algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Un home de 91 anys mor en un xoc frontal a Felanitx

La víctima conduïa un turisme que topà contra un altre, amb dues al·lotes a l'interior, en el quilòmetre 2,5 de la carretera de Portocolom

Un home de 91 anys morí i dues joves resultaren ferides en un nou accident de trànsit que es registrà a primera hora d'ahir a la carretera de Felanitx a Portocolom. En el sinistre, s'hi varen veure implicats dos vehicles, que xocaren frontalment a l'altura del quilòmetre 2,5 per causes que investiga la Guàrdia Civil de Trànsit, que s'encarrega d'elaborar l'atestat.

La col·lisió va tenir lloc poc després de les sis de la matinada en un tram mig corb, a un quilòmetre de l'encreuament de Sant Salvador, a la zona coneguda com el Collet. L'home, de 91 anys i d'inicials J.B.J., anava al volant d'un Volkswagen Polo. Les dues joves viatjaven en un Ford Fusion. Aquest vehicle era conduït per una al·lota de 23 anys, d'inicials D.M.R., i anava acompanyada de B.B.C., de 22.

A causa de l'impacte, l'home de 91 anys sofrí lesions molt greus que li van acabar causant la mort, mentre que les dues joves resultaren ferides lleus i foren evacuades en ambulància a l'hospital de Manacor.

Efectius dels Bombers de Mallorca es desplaçaren al lloc per alliberar-ne les víctimes, ja que quedaren atrapades a l'interior dels respectius vehicles. Els Bombers també hagueren de tirar arena sobre la calçada i retirar peces dels turismes que havien quedat escampades sobre la via.

La Policia Local de Felanitx es personà en primera instància al punt de la col·lisió, senyalitzà la zona i regulà la circulació fins que hi arribà la Guàrdia Civil, que es féu càrrec de la investigació.

Per part seva, els sanitaris de diverses ambulàncies assistiren els accidentats, encara que no van poder fer res per salvar la vida de l'home. El jutge de guàrdia va ordenar l'aixecament del cadàver posteriorment.

La carretera de Felanitx a Portocolom (DT.-4010) registra un elevat nombre de sinistres, ja que té una gran densitat de circulació, especialment durant la temporada d'estiu.

Després del sinistre d'ahir s'eleva a 28 el nombre de morts a les Illes Balears com a conseqüència d'accidents de circulació: 22 dels quals han estat a Mallorca, tres a Menorca i tres a les Pitiüses. La xifra de morts ha disminuït considerablement respecte al mateix període de 2008, quan havien mort un total de 41 persones (27 a Mallorca, 7 a Menorca i 7 en les Pitiüses) i, sobretot, respecte al mateix període d'anys anteriors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Regomira Puig, fa mes de 14 anys
Amb 91 anys no hauria d´estar permès conduir - per molt bé que estigui la persona.
Valoració:1menosmas
Per T.S.F., fa mes de 14 anys
No es diu quina es la causa de la col-lisió, o qui tenia sa culpa, però jo voldria donar la meva oponió referent a les revisions mèdiques, que es fan a la gent major per renovar-lis el carnet de conduir, tinc l'experiencia del meu pare que están en llista d'espera per una operació de cataractes a un ull, es va fer la revisió mèdica per renovar el carnet i li varen sellar tot d'una sense cap pega, no el van operar fins al cap de mig any perque no es considerave una urgència, i mentrestant ell conduia, per mol que els fills no volguessim, s'escudava en que havia passat sa revisió mèdica.
Valoració:0menosmas
Per Journaliste amateur, fa mes de 14 anys
Un conductor de 91 anys,. És quasi un cas singular, a aquesta edat cunduir un Wolkswagen Polo, o qualsevol altre vehicle. Se'n saben més detalls dels fets?
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente