algo de nubes
  • Màx: 18.7°
  • Mín: 8.69°
18°

La Policia vol dimissions polítiques pel poc suport en el 'cas mesquita'

Els sindicats carreguen contra el regidor i la directora general de Seguretat Ciutadana a Cort per haver demanat perdó als musulmans després de l'enfrontament a Pere Garau que acabà amb cops de porra i tres detencions

L'enfrontament entre la Policia i el col·lectiu islàmic està ben encès. Per si no n'hi hagués prou, ara s'hi afegeixen els sindicats d'aquest cos, que ahir tornaren a carregar contra els responsables polítics de la Policia Local i exigiren la dimissió del regidor i de la directora general de Seguretat Ciutadana, Antonio Donaire i Pepa Peláez, respectivament.

El portaveu de CCOO a Cort, Pedro Castro, criticà en nom del col·lectiu sindical (CCOO, SPPME, USO, STEI i CSI-CSIF) la manera en què els "gestors polítics" han reconduït el conflicte entre la comunitat musulmana i el cos de seguretat. Al seu parer, els responsables polítics de la Policia haurien d'haver donat suport als seus treballadors sense demanar disculpes al col·lectiu musulmà que fou agredit amb cops de porra, insults i abusos de l'autoritat, segons la versió dels musulmans, en el moment que la Policia irrompé per la força dia 15 a la mesquita de Pere Garau. El conflicte acabà amb tres detinguts.

"Els nostres gestors polítics han considerat bona una versió sobre l'altra, han demanat disculpes i han donat per fet que l'actuació policial va ser incorrecta", recriminaren els sindicats. El portaveu afegí que "creim que no hem de disculpar-nos amb ningú. En tot cas, demanam disculpes als altres ciutadans per haver cedit a coaccions exigides per un centenar de musulmans que es van agrupar durant la intervenció policial, cosa que és legítimá, però no la seva manifestació a la via pública".

En un escrit de denúncia, els sindicats envestiren també contra les "maneres" del col·lectiu islàmic que, amb paraules textuals, "amenaçaren d'assaltar" el quarter de Sant Ferran, i aclariren que l'actuació dels dos agents no va ser cap "atac al món musulmà". "No s'ha de realitzar cap roda de premsa en una seu islàmica presidida per una bandera que no és la d'aquestes illes, ni tan sols d'aquest estat, per demanar disculpes abans de finalitzar els tràmits d'investigació com hauria succeït amb qualsevol altre ciutadà". En tot cas, Peláez indicà que s'obrirà una investigació per aclarir de quina manera ocorregueren els enfrontaments i demanà perdó: no per l'actuació dels agents, sinó per si en algun moment el col·lectiu s'havia sentit ofès. Cal recordar que hi ha denúncies interposades als jutjats contra els agents per agressions, insults i abusos de l'autoritat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Fent números, fa mes de 14 anys
Zico, potser que algun mallorquí de pura cepa, com dius, hagi comés algun delicte, però si et fixes a les estadístiques, la meitat de la població reclusa de Balears està integrada per estrangers. Si extrapolen que els estrangers constitueixen el 20% de la població que hi ha a Balears, la conclusió és que els estrangers tenen una tasa de delinqüència molt superior a la de la resta de la població. Punt 2. Molts pressos que no tenen nacionalitat estramgera resulta que sí ho son, almanco per a noltros, ja que es tracta de espanyols. I punt 3, dels mallorquins de pura cepa i delinqüents, molts d'ells són polítics colaboricionistes al servei dels interessos espanyols a Balears, m'estic referint a tota la tropa del PP encausada per diversos delictes, per a jo no són mallorquins ja que treballen per a la potència colonisalista que és Espanya
Valoració:1menosmas
Per j.miquel demócrata i sembla que no és així., fa mes de 14 anys
¡¡DIMISIÒ ALS DOS POLÍTICS I AL CAP DEL COS,,aquest és el màxim responsable de la policía local i encara ni ha tingut valor de donar la seva opinió, a on és aquesta fugra de Cap de la policía, existeix?, hauría de defenssar al seus homes i de moment silenci i sienci...........ES ELL POLICÍA O POLÍTIC?Sembla ser un més del sistema politic, ell hauría de donar les instruccions clares i legals al seus subordinats i si no és així ell és el RESPONSABLE DETOT EL QUE OCORREIX.Si la actuació no fosi bona no té per què ser responsable el de abaix, sempre el de més amunt.
Valoració:3menosmas
Per 31 de desembre de 1229, fa mes de 14 anys
Estic en contra del mahometisme i dels sectaris que observen la doctrina de Mahoma. Ho dic amb orgull i amb el cap ben alt. Però d'altra part també sé que arribarà el dia que Mallorca serà com els Països Baixos, on els moros maten directors de cinema que han gosat cantar la veritat.

El problema d'Europa i dels europeus és que estam a la defensiva. Hem oblidat que bona part de les actuals terres dominades avui pels mahometans un temps van ser cristianes: Egipte, Jordània, Palestina, Síria, Turquia, Tunísia, etc.

Per què no prohibim la circumcisió? Si l'ablació del clítoris està prohibida, per què no la circumcisió? Seria, si més no, una manera de frenar aquella fastigosa secta.

Per què es prohibeixen (a Madrid, avui o ahir) grupuscles nacionalsocialistes i no la creació o construcció de mesquites, el lloc de culte d'una "religió" que té per llibre sagrat un llibrot que fa apologia de l'etnocidi (Mahoma va exterminar clans àrabs sencers que es van oposar al seu domini, justament jueus), la discriminació per raó de religió (l'impost que han de pagar cristians i jueus), la submissió de la dona, la imposició del mahometisme com a religió d'Estat, el gihad?

Seria ben trist que tot Europa es convertís en una casta de gran Califat, una merda de continent com tot el nord africà i el Pròxim Orient i més enllà, tot ple de ganduls amb gel·laba, de polígams, d'illetrats, de gent lletja i bàrbara.
Valoració:2menosmas
Per Estudiantet, fa mes de 14 anys
Quan dic colonisar-los vull dir posar-los a son lloc històric.

Se posa com a referentia el segle X, a els països musulmans se lis lleva la electricitat, la chímica moderna, las mathematicas, la arada de Brabant, etc. etc.

Els musulmans odian els cristians (occidentals, europeus) per haver-los fet donar un salt des de una etapa històrica (segles VII-X) a la etapa actual, la postindustrial, amb telefons portatils, ordenadors, canvi climàtic, television, cinema, etc.
Lo bé que viurian amb camells, cavalls, asens, espasas, arcs, fletxas, etc. aficads els musulmans dins els seus territoris, sense cap occidental i japonès amb càmara fotogràfica a la vista, ignorant el món technologic occidental.

Valoració:3menosmas
Per Marco, fa mes de 14 anys
Cuanto odio y rencor leo , a veces me parece que vivo en otro mundo, Donaire y Pelaez no hana dado latalla, pero los comentarios me temo que tampoco, hay utilizar los mecanismos judiciales para rendir cuentas no blasfemar.
Valoració:-2menosmas
Per Cadascú al seu lloc, fa mes de 14 anys
Estdiantet, millor continua estudiant abans de dir més bajanades. Tots o casi tots, estem d'acord en qué els musulmans no tenen lloc a la nostra societat cada vegada més laica (afortunadament), i que millor seria que s'en vagin a ca seva. Però dir que aquests països han de ser colonitzat me pareix algo totalment imperialista i feixista. Jo no vull musulmans a ca meva, però allò no quita que em solidaritzi amb el poble palestí o amb el poble saharahui. I si no m'agrada que Espanya ens colonitzi als mallorquins, en justa correspondència, no vull que cap país occidetal o jueu colonitzi països musulmans.
Valoració:4menosmas
Per TirDeFona, fa mes de 14 anys
Es que quan més llegeixo, més m'encenc. L'excusa de baixar-se els pantalons va ser "evitar una manifestació de 4.000" moros alterats. I per què no feim una cosa? Per què no feim una manifestació els mallorquins que ja n'estam fins els collons? NO SERIEM 4.000 : SERIEM 400.000!!!!
Valoració:7menosmas
Per Estudiantet, fa mes de 14 anys
A Paparra.

Abans que hi haguess la mesquita sobre el trast que està la Seu, hi havia una esglèsia bizantina i si reculas a la etapa talaiotica, pre-romana, romana, i bizantina hi havia llocs de culte que eran del poble.
Són els musulmans que romperen la tolerantia religiosa, imposant la construction de las sevas mesquitas sobre els llocs de culte dels vençuds per manifestar la seva superioritat.

Se veu per la manera de respondre que no entens lo que te deia, te torneré a repetir totas las mesquitas construidas durant la domination musulmana a territoris de Europa, Nord de Africa, Pròxim Orient són il·legitimas i il·legals.

Els musulmans han de esser expulsads i els territoris musulmans han de tornar esser colonisads fins que desaparegui l'islam.
Valoració:-2menosmas
Per policarpio, fa mes de 14 anys
¿Se hubiera atrevido la policía en un caso similar, a entrar en la Catedral?
Valoració:5menosmas
Per Vas mal, Zico, fa mes de 14 anys
Te las das de progre defendiendo lo indefendible: una religión; y ya sabemos lo que son las religiones, un primer paso hacia el genocidio. Tenemos muy claro de que van los musulmanes: terrorismo indiscriminado. ¿Recuerdas el 11-M? ¿Qué culpa tenían los trabajadores que fueron sorprendidos en el interior de los trenes por las bombas de los TERRORISTAS ISLÀMICOS? ¿Sabes lo que te digo a tí y a todos los que defendeis a estas sectas?: Que os metais al p... Mahoma y al p... Alá por donde os quepa. Esto es Europa y ya tuvimos bastante con el integrismo cristiano como para tener que aguantar a integristas extranjeros. Tolerancia cero con los intolerantes. Por un estado laico! Por cierto Zico, soy de izquierdas, y como puedes suponer ateo, ser de izuierdas no es andar con contemplaciones con los enemigos del progreso de la especie humana.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente