muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Greu incendi al carrer de la Concòrdia

Un bomber va patir cremades i cinc persones van necessitar assistència mèdica a causa del foc que afectà 4 pisos a la zona de Son Oliva a Palma

Un bomber traslladat a Son Dureta amb cremades de segon grau a l'esquena i a una mà, quatre persones ateses per inhalació de fum, una dona assistida per una crisi d'ansietat, un pis destrossat i tres habitatges més damnificats són el resultat d'un espectacular incendi registrat ahir en un bloc de pisos del carrer de la Concòrdia a la barriada de Son Oliva de Palma.

El foc va començar a les 16.30 hores en el 6è C de la finca ubicada a l'altura del número 17. Es tracta d'un edifici de vuit pisos en el qual hi ha 37 habitatges -cinc a cada un dels set primers i dos a l'àtic- i que fa cantonada amb el carrer de la Concòrdia.

Les flames començaren a propagar-se al menjador del 6è C -en el qual vivien una dona major amb la filla i la néta- i en poc temps van assolir grans dimensions i s'estengueren per la resta de la casa. Al cap de poc temps, nombrosos efectius de la Policia Local, el Cos Nacional de Policia, Bombers de Palma i diverses ambulàncies varen arribar al lloc dels fets. Els agents i els bombers van desallotjar l'edifici i avisaren els veïns porta per porta, tot i que en aquelles hores a moltes de les cases no hi havia ningú.

Un cop van arribar al 6è C el trobaren ple de flames i la porta estava espatllada. En el pis superior hi havia dos menors d'11 i 12 anys que es van refugiar en una habitació i van cridar l'112 per demanar ajuda. Els dos petits van rebre assistència sanitària, ja que van patir una intoxicació lleu pel fum i foren traslladats després a Son Dureta per ser sotmesos a un reconeixement mèdic. Dues veïnes més també es van intoxicar i una dona va patir una crisi d'ansietat, per la qual cosa també va haver de ser atesa pel personal de les ambulàncies. No obstant això, cap d'elles no es trobava en estat greu, tot i que el foc va destruir per complet l'habitatge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.