algo de nubes
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.63°

Accident a Joan Miró

El conductor va perdre el control, va sortir de la calçada amb una volta de campana i va encaixar el vehicle en una escala

Accident espectacular, però amb punteria i fortuna. Un automòbil va acabar encaixat en una de les escales per a vianants que passen per damunt el passeig marítim a l'altura de Portopí, després de fer una espectacular volta de campana durant la nit de dijous a divendres. El vehicle, un Ford Focus, baixava per Joan Miró per incorporar-se al passeig marítim devers les onze i mitja del vespre.

Sense que se'n coneguin els motius, en un moment determinat el conductor, de nacionalitat argentina, va perdre el control d'automòbil i va sortir de la calçada. El cotxe va fer un gir espectacular a l'aire i va acabar encaixat de manera literal en una de les escales per a vianants. Afortunadament, ni el conductor, ni l'altre ocupant del vehicle no van sofrir danys de consideració i van poder sortir pel seu propi peu de l'automòbil. Encara que van rebre assistència, no presentaven ferides de gravetat.

Al lloc de l'accident hi van acudir patrulles de la Policia Local i una dotació de Bombers de Palma. Els primers van realitzar un control d'alcoholèmia al conductor, que va donar negatiu. La tasca dels bombers es va prolongar durant més temps, perquè van haver d'emprar una grua per treure el vehicle del lloc on estava. Així, primer van haver d'assegurar el cotxe i fermar-lo pels baixos a fi de poder hissar-lo de cap per avall i deixar lliure l'escala perquè hi poguessin passar els vianants.D'altra banda, l'112 va activar un dispositiu de rescat per traslladar a l'hospital de Son Dureta un ciclista en estat greu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per toni, fa mes de 14 anys
Era italoargentí i estava lligant amb alguna al·lota...
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente