muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Mor un motorista accidentat ahir a Es Castell

És el tercer accident mortal sobre dues rodes a les carreteres de Menorca en el que va d'any

Un jove de 18 anys d'edat, amb inicials D.V.M. ha mort aquesta nit, a les 00,40 hores, en l'Hospital Mateu Orfila de Maó, a conseqüència de les greus ferides sofertes en un accident de trànsit ocorregut ahir al migdia en una de les vies d'accés de la localitat d'Es Castell.

El motorista va ingressar en la Unitat de Cures Intensives (UCI) del centre hospitalari passades les 13.00 hores després de col·lidir amb un automòbil mentre conduïa la seva motocicleta, en les proximitats de la rotonda del carrer Fontanillas. En el moment de ser atès pels metges el pronòstic va ser de màxima gravetat, ja que el diagnòstic era de traumatisme cranioencefàlic i els facultatius dubtaven sobre la possibilitat d'intervenir.

Finalment, va ser operat de la fractura de crani encara que no es va poder salvar la seva vida. Segons va informar la Guàrdia Civil, el motorista no va advertir la maniobra de gir d'un turisme, conduït per un home de 70 anys i també veí d'Es Castell, i va col·lidir amb la part posterior del cotxe. Malgrat anar protegit amb el casc reglamentari, les ferides al cap van ser molt greus.

Aquest és el tercer accident greu sofert per un motorista a Menorca en el que va d'any. En els dos sinistres anteriors els conductors de les motocicletes també van morir, un també era veí d'Es Castell i un altre era de Ciutadella.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.