nubes dispersas
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.37°
11°

Retinguts 2 policies per voler tancar un prostíbul

Els fets van ocórrer diumenge en una coneguda casa de cites a la carretera de Valldemossa on es feia una festa amb 500 clients

38454
Els fets van ocórrer diumenge en una coneguda casa de cites. | V.V.

La temperatura nocturna en un prostíbul ja és de per sí elevada, però la que s'assolí diumenge vespre en un conegut club de cites situat a la carretera de Valldemossa va estar a punt de rebentar el mercuri. Dos agents de la Policia Local van ser retinguts a l'interior d'aquest casal en el moment que pretenien paralitzar la festa que s'hi celebrava amb 500 persones. Totes les patrulles disponibles del 092 i del CNP van acudir-hi per rescatar els funcionaris. El succés va acabar amb la detenció de dos implicats. A les 22.00 hores del vespre, una unitat de la patrulla verda es va desplaçar a Dolce Vita, en el número 159 de la carretera de Valldemossa, per efectuar una inspecció i clausura de l'activitat. Segons l'informe policial, els encarregats de l'establiment van respondre que "no aturarien res" i van afegir que els agents no podien entrar a la finca. Un policia va demanar reforços i un dels responsables del local va cridar:

"Tancau les barreres, tancau les barreres", per tal d'impedir-ne la sortida dels agents. No obstant això, els reforços ja eren de camí i quan van arribar, un comandament va advertir els porters que estaven retenint dos agents de la Llei i que es tractava d'una acció molt greu. Després de moltes estirades i insults, Óscar León G.H. de 36 anys i Winrich Antonio P.M. van ser detinguts. Els policies van advertir la resta de porters -"deu homes de gran envergadura", segons l'informe policial- que es calmassin o també acabarien arrestats de la mateixa manera que els dos companys. El gran desplegament policial a la zona va acabar d'aplacar els ànims i la tensió que s'havia generat a l'entorn. Finalment, la festa es va arribar a refredar i no va arribar a la bacanal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Kiket, fa mes de 14 anys
Ni fotre un kiki tranquil ens deixen
Valoració:0menosmas
Per tofol, fa mes de 14 anys
Ara qui hi penso, no van apallisar els agents del 092 als propietaris d'un bar a Palma? Hi ha collons per a segons què.
Valoració:1menosmas
Per Vudyalien, fa mes de 14 anys
Mateu: no tenguis cap dupte...no tancaren, ni tancarán.
Valoració:8menosmas
Per Mateu, fa mes de 14 anys
Però.... tancaren o no tancaren?
Valoració:7menosmas
Per Toni, fa mes de 14 anys
Mentre a Eivissa un home de Ciudad Real, insulta i agredeix a uns treballadors de la neteja, dient-los," moros de mierda, iros a vuestro país, yo soy español!" i què hi fa ell aquí?. Va ser detingut amb un arsenal a casa seua, acusat de tenència il·licita d'armes. Emperò deixat en llibertat amb càrrecs, perquè té domicili conegut a Eivissa.
Valoració:2menosmas
Per X, fa mes de 14 anys
I aquests desgraciats avuin deuen estar al seu xalet sense que els passi res de res.
Valoració:22menosmas
Per Patidor, fa mes de 14 anys
Mallorca és una claveguera de delinqüents estrangers. Vés a sebre si no estan en cerca i captura al seu país!
Valoració:17menosmas
Per Vudyalien, fa mes de 14 anys
Maafiaa!!!
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente