algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Detingut per una vintena de robatoris en un complex hoteler de l'Arenal

Efectius de la Guàrdia Civil de Llucmajor han detingut a Abdelaziz T., àlies "el Gorrilla", ciutadà algerià de 53 anys d'edat, quan es disposava a robar en una de les habitacions d'un complex hoteler de l'Arenal, on se l'imputa haver comès una vintena de robatoris.

Al detingut, que actuava sempre sol i cobrint-se el cap amb una gorra, fet que li va valer el renom en l'àmbit policial, se li imputen uns vint robatoris comesos des de fa diversos mesos al mateix lloc, segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat.

En els robatoris no forçava els panys sinó que utilitzava una targeta i es limitava a sostreure diners per evitar poder ser incriminat posteriorment.

En una de les seves últimes actuacions havia robat més de 3.000 euros en efectiu. L'arrestat té gran quantitat d'antecedents policials i està reclamat per dos Jutjats de Palma.

D'altra banda, agents de la Guàrdia Civil han detingut a Pollenca a Cole H., britànic de 26 anys, com a presumpte autor d'un delicte de danys en llançar una motocicleta a l'aigua al port esportiu de Pollença.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.