muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

Uns pares cremaven el fill per rituals vudús

Els progenitors foren detinguts per maltractament. El menor, de 7 anys, fou atès amb lesions a les dues cames

38116
El nin tenia cremades molt recents a les dues cames. | Michels

Un nin de 7 anys va ser localitzat dimarts deambulant amb un amic de la mateixa edat per Magaluf. La perspicàcia del propietari d'un establiment que es va adonar que el petit presentava distintes cremades a les dues cames, ha permès descobrir a la Guàrdia Civil que el petit era sotmès -suposadament- a brutals maltractaments per part dels seus pares en el transcurs d'una sèrie de rituals de vudú. Els progenitors ja han estat detinguts.
Poc després del migdia, el personal d'un hotel va detectar el menor prop d'una piscina i va confirmar que no es tractava de cap client de l'establiment. Les seves respostes eren esquives, estava molt seriós i el seu amic tampoc no aportava gaire més informació de la que transmetia el seu amic. Cap d'ells no deia gaires coses sobre el perquè es trobaven a l'hotel. El seu comportament no era normal i les lesions que presentava a les dues cames tampoc, per la qual cosa la Guàrdia Civil va ser informada al cap d'una estona dels fets que ocorrien.

Atès

Els agents i els caps que es van desplaçar fins a Magaluf van intentar treure-li alguna informació i, al final, el nin els va explicar que les cremades havien estat provocades pel seu pare de manera intencionada, com a càstig perquè no partís de casa o durant rituals típics del seu país. Els investigadors, aleshores, van decidir traslladar el petit fins el Punt d'Assistència Continuada (PAC) de santa Ponça, on els metges van sotmetre el menut a una revisió mèdica completa per tal de detectar en quin estat es trobava la seva salut física. Els facultatius varen curar-li les ferides i, d'aquesta manera, van confirmar que semblava que eren cremades més o menys recents.

En aquest punt, Protecció del menor va ser posada al corrent dels fets i traslladaren l'infant a un centre especial. Mentrestant, els agents es van desplaçar fins al domicili familiar. Va ser allà on els agents van procedir a detenir-ne els progenitors, que van ser conduïts poc després en un vehicle policial als calabossos de la Comandància palmesana del carrer de Manuel Azaña. La declaració dels dos estrangers no ha transcendit, però la Benemèrita els acusa de lesions, maltractaments i abandonament de menors, ja que el petit anava pels carrers, no acudia a classe i, pel que sembla, sovint patia vexacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per politics corruptes, fa mes de 14 anys
cremar i ventar sa senrra es lo que tendrien que fer a pares d'aquets. pobres infantsss
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente