muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.59°
13°

Un home mor en relliscar pel torrent de la Coma a Andratx

Joaquín Morales, veí del poble, tenia 84 anys. La investigació apunta com a causa de l'accident la caiguda des de 4 metres d'altura

A les 14.30 hores d’ahir sorgiren les primeres veus d’alarma. Un home de 84 anys perdé la vida, després de relliscar i precipitar-se pel torrent de la Coma, al municipi d’Andratx. La víctima es deia Joaquín Morals Buitrago, natural de la província de Jaén i resident a la localitat d’Andratx des de feia més de 50 anys. Pel que sembla i segons les primeres investigacions realitzades per agents de la Guàrdia Civil, tot apunta que l’home acudí com feia habitualment a un hort que cuidava del carrer de l’Estanyera número 54. En aquest moment, la víctima, per causes que es desconeixen, però que estan sent investigades, accedí a una zona separada per un filat, patinà i caigué aproximadament des d’una altura d’uns quatre metres al torrent de la Coma.

La víctima va perdre el coneixement després de rebre un fort cop al cap. Ràpidament, diverses dotacions de la Policia Local d’Andratx, de la Guàrdia Civil i una ambulància medicalitzada es personaren al lloc dels fets i els facultatius no pogueren fer res per salvar la vida de Joaquín. Acte seguit, en certificaren la mort. Els professionals van tenir dificultats per poder accedir a la zona on es trobava el cos sense vida i es van veure obligats a tallar part d’un filat metàl·lic. Tot just després de conèixer-se la defunció d’aquest home, els serveis d’emergència de l’112 activaren el protocol format per psicòlegs per atendre l’estat de xoc en què es trobaven els familiars de la víctima.

Segons alguns amics i parents, Joaquín hauria entrat a la zona pròxima al torrent per donar de menjar a les cabres i a les ovelles. La humitat del terreny i de la vegetació hauria provocat que l’home patinàs, perdés l’equilibri i caigués al buit. A les 17.30 hores, el jutge de guàrdia ordenà l’aixecament del cadàver que fou traslladat a l’Institut Anatòmic Forense de Palma perquè se li practiqui l’autòpsia en les pròximes hores. La notícia ha causat una gran commoció a Andratx, perquè Joaquín era molt conegut entre els veïns de la localitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.