algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

La seqüència de l'accident al port

Un videoaficionat enregistrà la caiguda de la passarel·la del creuer al port de Palma i la seqüència –en podeu veure uns fragments a dalt– s’ha incorporat com a document a la investigació que duen a terme la Guàrdia Civil i l’Autoritat Portuària. De moment, no es descarta que la infraestructura on s’assentava el bol·lard que va cedir estigués en mal estat.

La cinta recull el moment en què, a les 14.30 h, el MSC Fantasia, de 333 m d’eslora, comença a moure’s des de proa després d’una forta ratxa de vent.

Durant tot el dia d’ahir, els operaris de l’Autoritat Portuària varen reparar els danys als bol·lards i van investigar les causes del sinistre. Ara per ara, només se sap que la nau es va desplaçar per un cop de vent, però falten molts factors per aclarir. Un d’aquests és si la decisió d’atracar-lo allà va ser correcta, un altre si la subjecció de l’amarratge era ferma.

Dos dies després de l’accident, només estan hospitalitzats a Palma un dels tripulants, l’estat del qual no és greu, i el turista egipci que va caure a la mar quan es trobava a la passarel·la. Aquest darrer ha experimentat una lleugera millora però, a causa de l’edat, uns 80 anys, els metges en segueixen amb preocupació l’evolució.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.