cielo claro
  • Màx: 19.4°
  • Mín: 9.32°
19°

17 ferits per la caiguda d'un cable d'un telecadira a Sierra Nevada

Dues persones es troben en estat molt greu

Un mínim de 17 persones han resultat ferides després de desplomar-se avui un cable del telecadira Emile Alais a la zona de Borreguiles, a Sierra Nevada, cap de les quals està greu i totes són adultes.

L'accident s'ha produït en desprendre's una peça del cable que subjecta el remuntador, concretament un balancí, que ha provocat la caiguda de sis cadires.

Els ferits han estat desplaçats a la clínica de Pradollano. Dues persones, la identitat de les quals no es coneix encara, estan en estat greu. El primer d'ells ha estat evacuat cap a les 12.50 hores, després de ser traslladat per una ambulància de la Creu Roja fins al quilòmetre 27 de l'A-395, on l'ha recollit un helicòpter del 061. Un altre helicòpter espera el segon per traslladar-lo també a un hospital granadí.

Segons el conseller de la Presidència, Gaspar Zarrías, dues persones es troben en estat molt greu, quatre greus i la resta, fins a 17, tenen ferides lleus.

Zarrías, que es desplaçarà immediatament a Granada per visitar els ferits, ha apuntat que l'evacuació ha estat complicada en tractar-se d'una zona de difícil accés.

En conèixer-se l'accident, que s'ha produït cap a les 10.30 hores d'avui, s'ha activat el Pla de Catàstrofe Local, pel qual s'ha desplegat un dispositiu conformat per tres UVI mòbils, dues ambulàncies i els helicòpters de Baza i Màlaga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.