algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Els immigrants que van arribar a Cabrera seran traslladats a València

Els deu ciutadans estrangers procedents d'Algèria que van arribar a bord d'una pastera a les costes de Cabrera (Mallorca), i que van passar aquesta aquesta tarda a disposició judicial, seran traslladats a un centre d'internament d'estrangers a València, per un màxim de 40 dies, en els quals l'Administració decidirà sobre el retorn d'aquests al seu lloc d'origen.

En un comunicat, el Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJB) ha informat que després d'haver-los pres declaració, el jutge d'instrucció número 12 de la capital balear va decidir enviar-los a un centre adequat perquè s'estudiïn els seus casos.

Com ha ocorregut en casos anteriors, el jutge decidirà el seu internament en un centre d'estrangeria de la Península -de Barcelona o València- per ser repatriats posteriorment al seu país. Així mateix, a partir de les seves declaracions, el jutge intentarà identificar el patró de l'embarcació, que podria acusar d'un delicte contra els drets dels ciutadans estrangers, tipificat amb presó.

El passat mes de gener un jutjat d'instrucció va decretar presó sense fiança per a un dels ocupants d'una embarcació que va arribar a les costes d'Eivissa amb nou tripulants d'a bord. Els immigrants van arribar en un estat de salut molt deteriorat i van ser ingressats en l'hospital Can Misses.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.