algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
13°

Demanen ajut per trobar un desaparegut a Manacor

Les autoritats han realitzat cinc batudes el mes d'octubre per localitzar el veí de Porto Cristo Manuel Pérez Fernández

Els serveis d’emergència de Manacor han sol·licitat la col·laboració de la ciutadania en la recerca d’un veí de Porto Cristo, a Manacor, que fa més d’un mes que ha desaparegut. Manuel Pérez Fernández desaparegué el passat dia 1 d’octubre, encara que no fou fins al 17 que la seva germana presentà la corresponent denúncia de desaparició davant la Policia. L’home no disposa de cap tipus de documentació. A més a més, pateix diabetis i no porta a damunt la seva medicació habitual. Els trets físics més destacats de Manuel Pérez Fernández són els següents: 50 anys d’edat, 190 centímetres d’alçada, complexió forta, cabells molt curts, pèl-rojos, cara arrodonida, ulls de color marró i bigot pèl-roig amb alguns cabells blancs.

Rastreig

Agents de la Policia Local de Manacor, de la Unitat Territorial de Costes (UTC) d’aquest mateix cos, del Cos Nacional de Policia, com també efectius de Protecció Civil han realitzat un total de cinc batudes per la zona per intentar trobar el veí de la localitat sense èxit. Els investigadors del cas han recorregut en els darrers dies els llocs que habitualment freqüentava Manuel. La Unitat Territorial de Costes (UTC), de la Policia Local, va rastrejar exhaustivament la zona costanera, el port i totes les cases dels afores que es troben en les proximitats.

Segons fonts de la informació, Manuel Pérez vivia des del mes de març passat en un habitatge propietat d’un amic seu al nucli de Porto Cristo. L’1 d’octubre Manuel va sortir d’aquest domicili i aquesta fou la darrera vegada que amics i coneguts el van veure. De moment les investigacions que s’han duit a terme no han obtingut cap resultat positiu. Des de l’Ajuntament de Manacor es fa una crida a tota la ciutadania que pugui aportar algun tipus d’informació d’utilitat i que pugui facilitar alguna pista sobre el parador desconegut de Manuel Pérez Fernández. Totes aquelles persones que ho desitgin es poden posar en contacte amb la Policia Local de Manacor o amb la Unitat Territorial de Costes, la UTC, als telèfons habilitats per a l’ocasió: 971550048 i 971815131.

Manuel vivia a ca un amic

El passat dia 1 d’octubre Manuel Pérez Fernández sortí del domicili on residia amb un amic a Porto Cristo i de llavors ençà no se n’ha sabut res més. El desaparegut és un home corpulent, molt alt, fa 190 centímetres, està malalt i necessita la seva medicació. Durant els darrers dies, els equips d’emergència s’han abocat en la recerca d’aquest home i més de 50 efectius van participar en les batudes. La desaparició de Manuel se suma a la de Joan Puigròs, l’home de 82 anys desaparegut dimarts a Son Servera. Centenars de veïns de Son Servera i de Son Carrió sortiren al carrer en recerques populars per intentar localitzar el seu veí. De moment, la zona del Llevant continua sense oferir pistes fiables dels paradors de Joan i Manuel.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.