algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Mor un jove de 27 anys en un accident a Porto Cristo

La mort de David Fernández Guiraldes ha causat gran commoció a l'Illot, on residia. Topà contra la vorera d'una rotonda i contra una paret

Un jove de 27 anys perdé la vida en un accident de trànsit registrat a l’entrada de PortoCristo ahir al voltant de les cinc de l’horabaixa. Segons les primeres investigacions realitzades per la Guàrdia Civil i la Unitat Territorial de Costes de la Policia Local de Manacor, el jove conduïa un Opel Astra de color negre i per causes que es desconeixen, però que estan sent investigades pels agents desplaçats al lloc dels fets, el conductor sortí d’un revolt, entrà en una rotonda, impactà contra una vorera i contra el rètol que indica l’inici de la localitat de Porto Cristo. A causa de l’impacte el cotxe sortí disparat uns metres fins a caure en un magatzem de construcció que es troba en les immediateses de la carretera.

El jove mort era David Fernández Guiraldes, tenia 27 anys i era resident del nucli turístic de l’Illot, a Manacor. Fins al lloc del sinistre es desplaçaren amb urgència diverses dotacions de la Policia Local i Guàrdia Civil, a més d’una ambulància medicalizada del 061 que no pogué fer res per salvar la vida del conductor.

A conseqüència del sinistre, les retencions de trànsit van ser contínues i va ser necessària la presència de diversos agents per a la seva regulació. Minuts més tard de produir-se l’accident es van viure escenes de cert dramatisme i nerviosisme entre els familiars i amics de la víctima. Alguns d’ells van haver de ser atesos pel personal especialitzat.

Dos ferits a Escorca

D’altra banda, aproximadament a les 18.30 hores d’ahir, a la carretera DT-10, a l’altura de Cúber, tingué lloc un altre accident en el qual es van veure implicats un camió i una motocicleta. Com a resultat de la col·lisió els dos motoristes hagueren de ser evacuats a sengles ambulàncies medicalizadas del 061 i traslladats amb caràcter d’urgència i en estat greu a un centre hospitalari de Palma. La Guàrdia Civil es féu càrrec de l’atestat i de la investigació amb la finalitat de dirimir les causes per les quals es va produir l’accident. A Eivissa, una conductora resultà ferida en sortir de la carretersa a Can Misses i estavellar-se contra dos vehicles estacionats, a l’interior dels quals no hi havia ningú.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.