nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

“Jo no trafic amb armes”

El propietari de la botiga de Palma d'efectes de col·leccionisme militar detingut divendresnegà que hagi venut armes utilitzables

Juan Francisco Pujadas és l’amo de la botiga B-25, a la costa d’en Brossa de Palma. Divendres passat fou detingut per la Policia acusat d’un delicte de tràfic il·lícit d’armes, juntament amb altres tres persones. Pujadas, que regenta l’establiment des de fa 35 anys, passà a disposició judicial dilluns i quedà en llibertat amb càrrecs.

Pujadas va obrir de nou ahir el seu comerç d’efectes de col·leccionisme militar i oferí la seva versió sobre els fets, negant a tota hora que es dediqui al tràfic d’armes i que hagi venut cap vegada una arma que es pugui usar.

"Jo venc armes inutilitzades i antigues. Les compr per internet, en subhastes, a gent que ve aquí i me les ofereix... Però no trafic amb elles, és fals. Som un apassionat de les armes, de la història militar i tot el que embolica aquest tema, a la meva botiga aquests objectes són un cinc per cent del gènere i les que venc estan inutilitzades", explicà Pujadas.

El propietari indicà que del centenar d’armes intervingudes per la Policia n’hi ha unes 70 que estaven en venda i unes 30 que formen part de la seva col·lecció particular. D’aquestes darreres, n’hi ha una desena que sí que poden ser emprades per disparar.

Pujadas afirmà que entenia que la Policia "requisi aquestes armes, però crec que és un muntatge el que han fet. I entrar aquí d’aquella manera i després exposar les armes per fer-se la foto com han fet crec que és excessiu".

Sobre això, afegí: "També m’empipa que surti algú com el delegat del Govern, que és un senyor que representa alguna cosa, i digui els disbarats que digué, o era per interès o per fer-se la foto o no ho entenc".

"He tornat a la botiga i don la meva versió perquè la gent en tregui conclusions", conclogué.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 15 anys
Aquest sí que està ben sonat...
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente