algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Una jove diu que mantingué relacions sexuals amb Cañizares quan era menor

Dues relacions sexuals i en grup. Aquest és el testimoni d’una de les afectades pel mentalista conegut com el Bruixot, que ha motivat que el titular del jutjat d’Instrucció número 3 d’Eivissa, el magistrat Pablo Mendoza, hagi dictaminat que el porter del València Santiago Cañizares hagi de declarar com a imputat en la causa que se segueix contra Tomás A.R., persona sobre la qual pesen les acusacions d’almenys 15 dones sobre presumptes agressions i abusos sexuals quan tenien edats compreses entre els 11 i els 22 anys.

L’acte en el qual es determina la necessitat que Cañizares hagi de tornar a passar pel jutjat, i aquesta vegada, no com a mer testimoni, s’ha produït després que recentment deixàs clar en seu judicial que quan era menor d’edat i, per la «força» que exercia sobre ella Tomás A.R., es veié comminada a tenir relacions sexuals amb el conegut esportista en dues ocasions.

Aquesta mateixa persona va afegir en la seva declaració que hi havia altres adolescents que hi estaven implicades i que tot això succeí en grup.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.