algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

La pluja provoca inundacions i incidents

En sis hores es recolliren 67 litres per metre quadrat a Llucmajor i a Palma les rotondes de la Vileta, Can Valero i la zona de Son Moix s'anegaren

La pluja que caigué a mitjan horabaixa d’ahir provocà diverses inundacions i incidències que obligaren els serveis d’emergència a intervenir .

A Palma, una hora abans de l’inici del partit de futbol a Son Moix les rotondes de la Vileta i Can Valero quedaren totalment anegades, amb més de mig metre d’aigua. Els agents de la Policia Local hagueren de desviar la circulació dels vehicles. Diversos cotxes entraren a les rotondes amb aigua i tingueren problemes per sortir-ne, si bé no s’hagueren de lamentar danys personals de gravetat.

Com que milers d’aficionats es dirigien al partit de futbol es registrà un important caos circulatori.

D’altra banda, els municipis de Consell i de Llucmajor també es veieren afectats pel xàfec i els Bombers de Mallorca hagueren de realitzar diversos serveis per treure l’aigua. En el primer municipi, intervingueren als carrers d’Alcúdia, de Maria Antònia Salvà i a l’avinguda principal, en què s’inundaren mitja dotzena d’habitatges.

A Llucmajor també es realitzaren diversos serveis per acumulació d’aigua a domicilis particulars.

Segons el Centre Meteorològic de Balears, la pluja descarregà ahir de les 13.00 a les 19.00 fins a 67 litres per metre quadrat a Llucmajor. 37,1 a Porreres; 24,5 a Alfàbia i a Palma se’n registraren 4,7 a Portopí i 2,5 a Son Sant Joan.•

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Jaume Negre Vich, fa mes de 15 anys
En que des del primer moment sorpren la nova presentació, aquesta és are més amplia i bona de trobar-la
Valoració:0menosmas
Per Marc Salmurri, fa mes de 15 anys
Falta la Tafanera en primer llac abans de menéame i els altres
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente