nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

La construcció del primer tram del Segon Cinturó de Palma es farà aquesta legislatura per 110 milions dʻeuros

La construcció del primer tram del Segon Cinturó de Palma es durà a terme aquesta legislatura, ja que el seu inici està previst per a d'aquí dos anys, per valor de 110 milions d'euros.

Així ho ha explicat aquest dilluns en roda de premsa el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, qui ha destacat la «necessitat» d'aquesta infraestructura, «lamentablement aturada per la manca de voluntat de l'anterior executiu d'esquerres d'aquesta institució».

Segons ha detallat, el projecte suposa «un pas important per a la descongestió circulatòria, minimitza l'impacte paisatgístic i contempla un vial cívic».

També preveu la construcció de carrils bici i aparcaments dissuasius i proposa una solució «al problema» del Coll d'en Rabassa, perquè s'allunya la carretera «i, sobretot, no es demoliran cap de les edificacions existents».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per honestidad, fa devers d'un mes
Guillem.-
Espero que tengas la honestidad de decir la verdad. ¿Cuántos autitos tienes tú o tu familia?
Lo que no dices y no sé por qué, que en Mallorca sobran como mínimo 300.000 personas venidas de todo el planeta.
Este es el problema principal; los demás son consecuencias.
Valoració:2menosmas
Per Guillem, fa devers d'un mes
No manquen carreteres. Sobren cotxes a les Illes, sobren combustibles fòssils cremats, sobren emissions de gasos d’efecte hivernacle i sobren negociants sense escrúpols, que se fan d'or amb les inversions públiques per fer més ampliacions de carreteres i així poder vendre encara més cotxes en comptes de millorar els serveis de transport públic.
Valoració:9menosmas
Per xiquita, fa devers d'un mes
ben fet
Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente