algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
20°

Mallorca acudirà el 5 de maig a la plaça Major de Palma per a proclamar 'Sí a la llengua'

228091

«Perquè el nostre amor a la llengua i a Mallorca és infinitament més fort que el seu odi!», així ha presentat l'Obra Cultural Balear (OCB) la Diada per la Llengua que se celebrarà el 5 de maig a la plaça Major de Palma.

L'esdeveniment començarà a les 18 h amb l'arribada del Correllengua, que ja haurà recorregut les Illes Balears amb la flama. Cal recordar que Joves de Mallorca per la Llengua organitza el Correllengua, que enguany arriba arreu de les Balears i que finalitzarà amb aquest acte a Palma.

Des de l'OCB demanen que ajudar amb la difusió de la Diada per la Llengua: «Vos animam a republicar i respondre a les publicacions de l'OCB a les xarxes socials amb missatges de text, fotografies o vídeos manifestant la vostra assistència i suport, incloent-hi el hashtag #Síalallengua».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ,,,,,,,,,, fa devers d'un mes
Emigrante: Tens raó aquestos fatxes de PP,VOX ...volen continuar vivint de la llengo,que si no fos per ella no tindrien ni un vot.
Valoració:0menosmas
Per Goriet, fa devers d'un mes
Aquest emigrant, per què no fa honor al seu malnom i emigra?
Valoració:13menosmas
Per Mascaró de Son Llodrà, fa devers d'un mes
Per a Punt ( i apart).

El teu comentari és ridícul i poca-solteta.

És com dir la pardalada : "No al castellà, sí a l'espanyol." (?!) No té cap sentit, zero.
No facis el mec i desperta't !

#Síalallengua
Valoració:17menosmas
Per escardapenyes, fa devers d'un mes
Jo som cent X cent mallorquí, i cent X cent català.
Lo que no som és
(Castellà ni ultra dreta espanyol ) i a qui no li agrade que si posi un floc . Mos canten " ancha és Castilla" i que putes feis aquí un lloc tan petit, ? Fer caramull i emprenyar els mallorquins ??
! Arruix a la malagent! Zi agí ze vive mu bié, y agí zomo eggpañole
PPó Dió y pó Bocx arriba Paña.
Valoració:21menosmas
Per Punt, fa devers d'un mes
No al catala, si al mallorqui
Valoració:-56menosmas
Per Mascaró de Son Llodrà, fa devers d'un mes
Toni o nos intentes aixecar la camisa o ets un poc ingenu.

Els que volen anihilar el català / valencià amagar-lo, desprestigiar-lo, els hi fa nosa i alhora volen privilegiar tothora el castellà o espanyol se'ls hi en fot la llengua "mallorquina". No és qüestió de noms i no som ignorants, ja sabem que totes les llengües, inclosa la nostra, tenen diversos registres, estàndard, formal. informal, periodístic, col·loquial... el teu "dilema" ja fa anys i panys que està superat, s'aconsegueix superar amb un poc coneixement, amb sentit comú, llegir i informar-nos de com funcionen les llengües, inclosa la nostra, també és molt útil per a superar del tot i per sempre la teua disjuntiva.

També costa de creure el cinisme dels hooligans del PP-Vox, els que "(mal)viuen" d'intentar amagar i menystenir la nostra llengua son ells. Nosaltres vivim molt bé amb la nostra llengua, és més volem que es pugui seguir vivint amb la nostra llengua, per això la defemsam.

Diumenge 5 de maig a les 18h molts serem a la plaça Major de Palma.
T'hi esperam.

Ànims !
Valoració:29menosmas
Per Vers, fa devers d'un mes
Toni escriu bé : sa meva llengu es sa mallurquina, i visca Sóller. Jo no xerr com tú, per tant xerr sulleric. I el meu cosí xerra pollencí i tampoc xerra com tú perque diu la i no sa. Estudia una miqueta, només una miqueta i deixa de dir rucades . Clar que xerres mallorquí, que es la manera de xerrar català d'aquí, encara que te cogui: encara que per mi ,com si vols dir que xerras arameu, seguiràs xerrant una variant del català. Au fes potedetes
Valoració:32menosmas
Per Emigrante, fa devers d'un mes
Hay que seguir viviendo de la lengua.
Valoració:-39menosmas
Per Toni, fa devers d'un mes
Hola, aquest amor a sa llengo que defensa sa OCB no es sa meva llengo, sa meva llengo no es sa catalana ,
Sa meva llengo es sa Mallorquina.
Valoració:-51menosmas
Per Catalinero, fa devers d'un mes
tota Mallorca? -1
Valoració:-30menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente