cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

La pressió ciutadana atura la tala d'arbres a la plaça Llorenç Villalonga de Palma

La tala de cinc bellaombra de la plaça Llorenç Vilallonga de Palma ha quedat paralitzada després de la protesta organitzada per veïns i entitats ecologistes.

L'Ajuntament tenia previst executar la tala aquest dimarts a primera hora. No obstant això, hi ha hagut una concentració ciutadana des de les 7.30 hores per a evitar-ho.

El GOB ha remarcat: «Hem demostrat que junts, podem. Hi ha opcions alternatives a la tala per aquests bellaombres». Per la seva banda, l'associació Palma XXI ha exigit la convocatòria de la Mesa de l'Arbre i una alternativa viable que escolti a qui habita la ciutat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Totalment intolerable la tala indiscriminada, fa 6 mesos
No se pot tolerar aquesta tala indiscriminada d'arbres en l'escasetat d'arbrat que caracteritza a Ciutat, sobre tot en plena alarma climàtica com estem patint.
Aquest petit reducte de frescor i pulmó de sa Calatrava si efectuen la tala, es tornarà una autèntica planxa de calor a la cada pic temporada de calor més llarga que patim a la nostra geografia. I tot només perque dos hotels de cinc estrelles tinguin més vistes de la badia de Palma.
Si té una necessitat de seguretat, com pretenen fer-nos creure, ja estan trigan a publicar l'informe tècnic.
Que jo sàpiga, les úniques incidències greus ocorregudes a Ciutat per caiguda d'arbres va ser per palmeres (l'espècie preferida del consistori, per cert no autòctona) i pins (per la deria que té l'ajuntament de deixar cada pic arbres més aillats, això mai ho expliquen que com manco arbres, menor proteccio entre ells i més risc de caigudes).
La solució pasaria per plantar encara més arbres i no talar-los!! Encara pitjor si és per un simple tema econòmic d'uns pocs (hotelers sovint).
La ciutadania ens hem de defensar d'aquesta nova xacra: la imposició política unilateral.
Valoració:0menosmas
Per ergo, fa 6 mesos
P.-
Si hay que talarlos, se tiene que hacer con todas las garantías y explicando los motivos. No a la brava.
Además los técnicos son los que deben dar las explicaciones pertinentes.
Bien por la cautelarísima.
Valoració:6menosmas
Per P, fa 6 mesos
Si un d aquets abres cau causante victimes,m agradaría veure quants d aquets donarian SA cara o negarían haber estate Avui a sa plaça
Valoració:-4menosmas
Per I tant, fa 6 mesos
Gracias a todos los que habéis estado.
Vaya por delante que yo no tengo ningún interés económico en aquella zona
Valoració:4menosmas
Per Jaume, fa 6 mesos
Enhorabona per sortir de la Xarxa per anar al carrer a protestar.
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente