cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Convoquen una protesta urgent contra la tala d'arbres a la plaça Llorenç Villalonga de Palma

226009

Diverses entitats han convocat una acció de protesta urgent contra la tala d'arbres a la plaça Llorenç Villalonga de Palma.

La regidora de Districte Centre del PP, Mercedes Celeste, ha confirmat que la tala segueix endavant, tot i l'oposició dels veïnats que han convocat la concentració en contra.

Entre les entitats convocants hi ha l'Associació de Veïns de Sa Calatrava, Palma XXI, Joventut pel Clima, el GOB i l'Associació Balears de l'Arbre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa 6 mesos
Hotelers i politics traballen junts per a fer calaix, fent malbé el patrimoni comunitari si els estorba. Prou de privilegis!
Valoració:4menosmas
Per Observador, fa 6 mesos
Concentración urgente por un arbol.El pais con más paro de Europa. El tercero en pobreza infantil.... Pero la izquierda ni mu. No sea que se moleste su socio Sanchez
Valoració:-14menosmas
Per Mascaró de Llodrà, fa 6 mesos
Quin panorama i quina època més bèstia que ens toca de viure. Ara mateix hi ha una greu sequera i ben grossa, uns arbres que han trigat dècades a créixer per a poder-los veure com son ara... i els volen tallar ! I ara que tot és vol molt ràpid i "espontani" ben segur hi plantaran més "palmeres" ja "crescudes", les quals no contribueixen a fer cap ombra i fan la sensació de viure en un indret encara més càlid i sec. Maleïts turisme sense cap límit ni mesura i manca de sentit comú ( una mescla molt perillosa ). Salvem els bellaombra del la plaça de Llorenç Villalonga de Ciutat. Cal sembrar molts més arbres. Som ben folls i / o tenim allò que ens mereixem ?
Valoració:14menosmas
Per Prou, fa 6 mesos
Un assassinat. Per doblers, clar,
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente