cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Responsables polítics de l'Ajuntament de Palma censuren un comunicat dels treballadors de la Biblioteca de Cort

225835

Responsables polítics de l'Ajuntament de Palma han obligat els treballadors de la Biblioteca de Cort a esborrar, de les seves xarxes socials, un comunicat publicat aquest dimecres en el qual s'expressava la «incomoditat» dels treballadors de la biblioteca per acollir la conferència de Francisco Gil-White.

Segons es detallava en el comunicat, els tècnics auxiliars de la Biblioteca de Cort se senten «incòmodes» d'acollir la conferència, després de les declaracions de Gil-White sobre el conflicte entre Israel i Palestina.

«Les biblioteques públiques no són espais per a fomentar l'odi, sinó al contrari, com s'explica en el Manifest de la Unesco, la biblioteca pública és una institució essencial per a impulsar la pau i el benestar espiritual en la ment dels éssers humans», concloïa el comunicat.

Després d'eliminar el comunicat, els grups municipals de MÉS per Palma i d'Unides Podem han considerat que es tracta de «censura» i han traslladat el seu «suport» als treballadors de la biblioteca.

Sobre aquesta qüestió s'ha pronunciat també Ciutadans per Palestina, qui ha assegurat que l'Ajuntament de Palma «ha fet retirar el comunicat». «No podreu callar la dignitat de la classe treballadora de les biblioteques públiques», han afegit en un missatge en la xarxa social X.

Cal recordar que l'organització ha convocat una concentració aquest dimecres a les 19.00 hores en la plaça de Cort, moment en el qual comença la conferència de Gil-White, per a mostrar el seu rebuig al «feixisme sionista».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Decepccionada, fa 6 mesos
Totalment d'acord amb "decepcionat". Pus mai votare a Mes
Valoració:-1menosmas
Per Pobra societat, si tothom fa el mateix., fa 6 mesos
Jo som funcionari de l'Ibsalut. I no tramitaré cap petició ni cap reclamació, que no estigui feta per persones que no pensin igual que jo.
Valoració:0menosmas
Per Deceocionat, fa 6 mesos
Me podeu donar tots els vots negatius que volgueu, perque he dit, i ho mantindré, que no tornaré a votar mai més a MÉS, per haver-se posat de part dels que no ténen raó, cometen actes terroristes i massacres i que llavors, van pel món fent- se les víctimes i plorant perque, per defensar- se, els altres també els ataquen a ells.
I no només seré jo, qui no els tornarà a votar. Perque s'han oblidat de tot el gran nombre de mallorquins de socarrel, amb cognoms que sòn dels mal anomenats "xuetes", que debut als seus origens, i a totes les animalades i injustícies que els féren els nostres avantpassats, senten més simpatia per Israel, que no per Palestina. I entre aquests mallorquins de diversa ideologia política, tots els que son nacionalistes d'esquerres estan molt enfadats amb MÉS i tampoc els tornaràn a votar.
I és que si ells, igual que jo i que molts balears, estimen tant les nostres illes i lluiten tant, perque els de fora no ens robin la nostra cultura i ens treguin defora de ca nostra moralment no se poden posar del costat d'una gent que vol treure defora del seu país, a un poble retornat a la terra que en la que va viure per més de tres mil anys des- de les primeres civilitzacions, al que un imperi despietat i feixista va esclafar per voler defensar la seva independència. Però que després del seu retorn, un altre imperi també feixista com el que més, teocràtic, totalitari, tirà i contrari als drets humàns, contínuament tracta de fer- se seu aquest territori i eliminar- los a ells a tot preu. Perque posant- se de costat dels imperialistes islàmics, tiren per avall tota la seva ideologia
Han pixat ben fora del test. Els de El Pi han anat més vius i s'han mantingut al marge, perque supòs que hi ha diversitat d'opinions i si continuen neutrals, acapararàn els vots dels que MÉS ha marginat i rebutjat, malgrat quan hi torni haver eleccions la guerra ja hagi acabat. Perque aquesta feta no se pot oblidar mai.
Valoració:-6menosmas
Per Tonip, fa 6 mesos
Els bibliotecaris poden fer censura previa? La biblioteca no es dels bibliotecaris, es publica i de moment encara tenim llibertat d'expresio.
Valoració:2menosmas
Per xisca, fa 6 mesos
Jo també dono el meu suport als treballadors de la biblioteca. L'Ajuntament s'equivoca una vegada més. No hi ha altres llocs per fer això? Sempre heu de fer mal al personal? Pixau fora del test!! Feu pudor.
Valoració:12menosmas
Per Fiblet, fa 6 mesos
Aquesta és la llibertat que tant predica el PPVox. Llibertat per ells, censura pels altres
Valoració:10menosmas
Per Deceocionat, fa 6 mesos
Com que MÉS és dels que recolçen als que volen eliminar la nació d'Israel, que se posem del costat dels terroristes de Hamàs i dels que fan renou perque només volen parlar ells, han perdut el meu vot per sempre.
Me cercaré una altra opció que no sigui
Judeofòbica i sobre tot, que no sigui pro- Jihad, o m'abstindré. Però no vull contribuir a empoderar a qui protegeix al monstre ideològic- religiós que vol devorar a Occident.
A fer punyetes, MÉS!
Valoració:-14menosmas
Per elventdelnord, fa 6 mesos
quina parcialitat! ho sigui que els palestins quan ataquen als jueus, ho fan amb caramels, ells no maten només ho fan els jueus. Ja està bé de tanta hipocresia, ni els jueus són tan dolents ni els palestins uns sants.
Valoració:-12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente