algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 20°
29°

Els treballadors de la Biblioteca de Cort se senten «incòmodes» d'acollir l'acte de Francisco Gil-White

Els treballadors de la biblioteca de l'Ajuntament de Palma han revelat aquest dimecres sentir-se «incòmodes» pel fet d'acollir la conferència de l'antropòleg sionista Francisco Gil-White.

El comunicat: «Les biblioteques públiques estan a favor de la pau i en contra dels genocidis»

«Després d'haver-se publicat una entrevista al diari Última Hora i les declaracions fetes sobre el conflicte entre Israel i Palestina, com a treballadors de les biblioteques públiques, els tècnics auxiliars de la Biblioteca de Cort ens sentim incòmodes d'acollir la conferència per part de l'historiador i antropòleg Francisco Gil-White.

Les biblioteques públiques no són espais per fomentar l'odi, just al contrari, com s'explica al Manifest de la UNESCO "la biblioteca pública és una institució essencial per impulsar la pau i el benestar espiri tual en la ment deis éssers humans"».

Cal recordar que hi ha convocada per a aquest dimecres a les 19 hores una concentració davant la Biblioteca de Cort en contra de la xerrada de Gil-White.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya!, fa 6 mesos
Si la biblioteca fos seva podrien protestar. Però com que és de l'Ajuntament i per extensió de tots els palmesans, el que han de fer és callar i donar les gràcies per tenir una feina tan bona amb un bon sou que els pagam tots els ciutadans de Ciutat, inclosos els jueus, els xuetes i gentils sionistes, que som dels que més pagam.
Valoració:-21menosmas
Per Clara Andrei, fa 6 mesos
Gràcies a les bibliotecàries valentes! Per mostrar la humanitat que d'altres careixen. S'ha de condemnar el genocidi, ben fort i clar! En cap cap justificar-lo. Menys encara a un espai públic. Gràcies de tot cor.
Valoració:19menosmas
Per Josep ST, fa 6 mesos
Mal de creure. Els bibliotecaris només volen sentir als que pensen com ells. Pot ser haurien de canviar d'ofici
Valoració:-41menosmas
Per La bibioteca és dels que paguen impostos, fa 6 mesos
Els funcionaris només s' han de sentir incòmodes, quan qualcú els insulta o els volen suprimir drets.
Però sentir-se incòmodes perque s'ha cedit un espai habilitat per reunions, a una gent que saben que no farà cap estropici i que se portarà amb correcció, just perque ells pensen diferent, o perque ténen por de la moreria i dels del mocador, no és de rebut i està totalment fora de les seves funcions..
Primer varen ser els sanitaris que se neguen atendre a catalanoparlants, ara son uns bibliotecaris que no volen jueus a la biblioteca.m a on treballen. Quina serà la propera? Que els registres no accepti documents de persones perque son d'una determinada regió? Que les escoles no admetin a infants de pell blanca i rossos? O sls que els pares son d'un determinat partit polític? O perque son jueus?
Un poc de serietat en la feina i menys racisme no fan gens de mal.
Als funcionaris els paguen els ciutadans. I és més que probable que jueus i sionistes paguin més impostos que els moros i els frikis judeofòbics, que no saben de la
missa la meitat.
Valoració:-30menosmas
Per ni fu ni fa, fa 6 mesos
Tan difícil es que este caballero diga lo que cree oportuno?
Y estos trabajadores de Cort no se sienten "incómodos" por otras cosas?
No tengo ningún interés en ir a la conferencia de este señor. Ni uno.
Y que diga lo que quiera.
Para algunos la tolerancia es la que ellos marcan o quieren escuchar.
Valoració:-29menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente