lluvia ligera
  • Màx: 12.73°
  • Mín: 8.05°
12°

La Conselleria lliura el premi del concurs 'Investiga amb Eduteca IB' a l'IES josep Sureda i Blanes de Palma

La directora general de Primera Infància, Atenció a la Diversitat i Millores Educatives, Neus Riera, ha visitat aquest dimecres l'Institut d'Educació Secundària (IES) Josep Sureda i Blanes on ha fet entrega del premi del concurs 'Investiga amb Eduteca IB'. La directora general ha estat acompanyada de la cap del Servei d'Innovació Educativa, Lluïsa Viver, i ha estat rebuda pel director del centre, José Antonio Erustes; la cap d'estudis, Mònica Limiñana; la coordinadora de la biblioteca escolar, Juana Maria Riquelme; la coordinadora del Pla lector, Carme Cañellas, i la moderadora del Club guanyador, Yamila di Santo.

Durant l'acte, la directora general Neus Riera ha lliurat una pantalla digital, proporcionada per l'empresa proveïdora d'Eduteca IB, als responsables del centre i ha destacat la bona feina duta a terme pel club de lectura de l'institut, que compta amb 130 participants que, fins al moment, hi han dedicat més de 57 hores d'aprenentatge.

La responsable del Club, la professora d'Educació Física Yamila di Santo, ha explicat que ha aprofitat l'eina Educoteca a tots els nivells d'ESO i ha facilitat tècniques d'estudi als alumnes. En el cas dels estudiants de quart d'ESO, a més, s'ha impulsat l'escolta d'àudio llibres durant una part de la classe d'educació física per millorar l'atenció dels alumnes.

La Conselleria d'Educació i Universitats va posar en marxa el concurs Educoteca IB a principis d'aquest curs escolar amb l'objectiu d'impulsar la creació del club de lectura que havien d'incloure una tasca d'investigació per als estudiants. La iniciativa ha tengut una gran acollida entre els centres participants.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.