cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

L'Ajuntament de Palma incompleix la Llei

Les plaques que commemoren la peatonització del carrer Nuredduna i la seva connexió amb la plaça Francesc Garcia Orell, coneguda popularment com la plaça de les Columnes, de Palma, contravenen la normativa vigent i ignoren la llengua pròpia de Mallorca, la llengua catalana.

La Llei de Normalització Lingüística és molt clara i en el seu article 15.1 diu que: «La retolació pública es farà en Llengua Catalana».

Ja hi ha hagut ciutadans que han denunciat aquest incompliment de la Llei per part de l'Ajuntament als seus perfils de xarxes socials i també n'hi ha hagut que han deixat un recordatori a la mateixa placa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Manacorí, fa 6 mesos
Desemmascarem tots el Fiu-Fiu, El gracioset de la llengua "mallorquina" a més de mostrar-nos que és tot un ignorant, què fa ell per a defensar i difondre la "llengua" que fa veure que defensa ? A més a més de repetir com un lloro allò del ridícul líder del PP ( el partit fundat en 1976 per 7 exministres de franco). Sí, és clar, el "líder" que feia màsters de 24 signatures i li en convalidaven 22... i devers el 2021 digué allò del "mallorquin", el "menorquin", el "ibicenco" i el Formenterin"... Ha, ha, ha !
Valoració:13menosmas
Per jbm, fa 6 mesos
Per descomptat:
A Mallorca en mallorquí (català) i a Valladolid en "vallisoletano"(castellà)
Valoració:14menosmas
Per Ll.F.Lorenzo, fa 6 mesos
Em sembla que hi són des de la passada legislatura. Per cert, crec “peatonització” no és correcte. En català hi ha vianants. “Peató” és castellanorquín.
Valoració:12menosmas
Per Catalunya insular, fa 6 mesos
A Fiu Fiu: I a Menorca en menorquí, A Eivissa en eivissenc, a Girona en gironí, a Perpinyà en rossellonès, a Lleida en lleidatà la meva àvia era de Lleida i no parla ni entenia el català, a València en valencià, a Alacant en alacantí, a Barcelona en barceloní. El català no existeix, evidentment!
Valoració:1menosmas
Per Fiu Fiu, fa 6 mesos
A Mallorca en Mallorqui
Valoració:-31menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente