cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

La Comissió de Centre Històric acorda preservar la porta de l'antic estadi Lluís Sitjar amb l'escut republicà del Mallorca

La Comissió de Centre Històric ha acordat, aquest dimarts, preservar la porta de l'antic estadi Lluís Sitjar, assegurant així que aquesta «part emblemàtica» de l'estadi passi a formar part del conjunt patrimonial de Palma.

Així ho ha explicat en roda de premsa el regidor Urbanisme, Habitatge i Projectes Estratègics de Palma, Óscar Fidalgo, qui ha detallat que aquesta porta, amb l'escut republicà del Mallorca, té «un gran valor» i, per tant, s'ha considerat que ha de preservar-se per al futur.

«Els integrants de la comissió han convingut que és una decisió correcta i que aquesta porta amb l'escut del Mallorca s'ha de preservar, perquè és interessant mantenir la memòria de l'estadi i aquesta part de la ciutat», ha enaltit.

Cal destacar que, amb aquesta decisió, es deixa oberta la possibilitat, «si fos necessari», de poder traslladar la porta mantenint la seva estructura, ja que està situada en un carrer estret i es poden donar, segons el regidor, «circumstàncies urbanístiques que poden donar lloc al fet que la porta sigui un impediment al que es pugui fer allà».

Preguntat pels possibles futurs projectes que Cort té pensats en aquest espai, el regidor ha indicat que quan sigui totalment propietat de l'Ajuntament «es prendrà una decisió».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa 7 mesos
Un trozo de pared blanca precioso.
Una auténtica joya a preservar.
Espero que también dejen la cochera y el cuarto de contadores.
Claro que sí, guapi.
Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente