algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Mallorca per Palestina realitza una 'performance' a la plaça Major de Palma

La plataforma Mallorca per Palestina ha realitzat una 'performance' amb concentració de protesta aquest dijous a la plaça Major de Palma per a censurar «el genocidi a Gaza per part de l'exèrcit ocupant d'Israel».

L'acció s'ha fet aquest dijous a la plaça Major de Palma, amb l'objectiu de «cridar l'atenció i denunciar la gravetat de la situació», així com per mostrar el seu suport a la lluita del poble palestí.

Per altra banda, Mallorca per Palestina recorda que el primer dia de 2024 el nombre d'assassinats pels atacs israelians ha arribat a 29.124 persones, la majoria de les quals són dones i nins, i s'han d'afegir gairebé 58.000 ferits, segons xifres d'Euromed.

També han lamentat que el volum de bombes llançades per l'exèrcit israelià sobre la franja de Gaza «no té precedents des de la guerra de Vietnam».

Amb la 'performance', la plataforma cerca denunciar «la violació sistemàtica dels drets humans i del Dret Internacional Humanitari a Gaza i en tota Palestina ocupada per part d'Israel». «Volem mostrar tota la nostra solidaritat amb les víctimes de la brutal invasió», han afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mallorca era refugi de pirates., fa 10 mesos
La Conquesta de Mallorca se va dur a terme, perque aquests altres que també victimitzau, se dedicaven a atacar i saquejar els vaixells i als pobles costaners de Catalunya, deixant a cada visita un considerable nombre de morts, de destrucció i la tragèdia de les famílies, a les que els seqüestraven les filles i els fills.
I és que tit indica que hi ha una certa gent que no evoluciona. I segons pareix, noltros tampoc ho feim, perque seguim fent- nos pena d'ells i ens deixam enganar.
Valoració:-1menosmas
Per Per llogar cadiretes, fa 10 mesos
En "Deman" també ha estat molt bé.
Si tant estimen als palestins, enlloc de fer "performances" amb espelmetes el numero de víctimes que dóna la banda terrorista i
de faltar al respecte als que no pensen igual que ells, més els valdria que s'en anàssin a la franja de Gaza a ajudar. O si no poden o no volen, que facin testament i deixin la seva herència a Palestina, enlloc de deixar- la a la parella, fills, nebots, a la querida o als amics.
Valoració:1menosmas
Per @ Destroyer, fa 10 mesos
S'ha de reconèixer, que aquests vegada has estat molt encertat.
Valoració:0menosmas
Per Guillem, fa 10 mesos
El que passa a Palestina, es un genocidi en directe, amb més mentides que mai per part dels colons i del exèrcit invasor. L’estat d’Israel amb el beneplàcit d’Europa i EE.UU. elimina totes les proves i totes les possibilitats d'investigació independent de les atrocitats comeses, dels bombardejos intencionats d'escoles, magatzems d'aliments, instal·lacions d'aigua potable, robatori de terres i cases, sense permetre el pas, la presència i el testimoni de la premsa estrangera en els llocs dels successos. L'assassinat selectiu i premeditat per part del exercit Israelià de més de 80 periodistes acreditats , hauria de bastar per qüestionar que l'Estat d'Israel representa els drets humans, la democràcia i la llibertat. Però es tremenda la desinformació i la ignorància cultivada, pels poderosos interessos econòmics que hi ha darrera de l’extermini o expulsió del poble palestí, que pretén el sionisme des de la primera ocupació il·legal de terres palestines ara fa prop de 75 anys.
Valoració:-1menosmas
Per Allà ells, fa 10 mesos
No volen veure, totes les maldats que fan els terroristes i els seus seguidors, que volen expulsar als israelians de la seva terra.
I és que hi ha una gent que està enamorada, mentres que una altra està emmorada i aquest emmorament de molts de liders i seguidors de partits d'esquerra els passarà factura als seus partits a les Europees, perque precisament el que necessita Europa, és un parlament i uns presidència que faci front a tot aquest panarabisme conqueridor, que defensi els nostres costums i cultura, i que no se cregui totes les " performances"que m9s fan, destinades a fer pena i a enganar per agafar- nos a noltros desprevinguts.
Valoració:-1menosmas
Per logic, fa 10 mesos
En cambio en Palma cada 31 de diciembre se celebra la conquista de la ciudad musulmana de Madina Mayurca en 1229, por parte del rey Jaime I de Aragón. Parece que las huestes cristianas pasaron a cuchillo a toda la población musulmana, y no dejaron vivos ni a los gatos.
A esta celebración acude la izquierda y aplaude con las orejas.

Valoració:-3menosmas
Per logic, fa 10 mesos
En cambio en Palma cada 31 de diciembre se celebra la conquista de la ciudad musulmana de Madina Mayurca en 1229, por parte del rey Jaime I de Aragón. Parece que las huestes cristianas pasaron a cuchillo a toda la población musulmana, y no dejaron vivos ni a los gatos.
A esta celebración acude la izquierda y aplaude con las orejas.

Valoració:-3menosmas
Per Quan els ho facin a ells, veuràn que demanaven, fa 10 mesos
No entenc com se poden posar de part del terrorisme islàmic, exigint que s'expulsi de la seva nació i fe la seva terra milenària, a uns ciutadans que ténen tot el dret de ser a on son, per donar el seu territori a una gent que volen ser els únics humàns en poblar el nostre planeta. I al vespre anar-se'n a dormir tranquils, sense pensar que estan demanant una barbaritat..
I tot, perque al que no s'està de part de Hamàs, els progressistes ja no el consideren dels seus.
Les extravagàncies sense lògica d'aquesta genteta, ens duran a tots els occidentals a l'escorxador.
Valoració:-2menosmas
Per deman, fa 10 mesos
¿Y en lugar de pachangas -que también empieza por la letra "P"-, no sería mucho más eficiente largarse a la Franja y poner esas manos a disposición de los miles de personas que lo necesitan y seguro que lo agradecerían?
Deman.
Valoració:-3menosmas
Per Destroyer, fa 10 mesos
Y en qué ha consistido la performance ha habido también paracaidistas y todoterrenos?
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente