cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

MÉS per Palma duu carbó al PP

225095

Els regidors de MÉS per Palma Neus Truyol, Miquel Àngel Contreras i Kika Coll han dipositat enfront de la seu del PP una cistella amb carbó assegurant que «sobren els motius» perquè sigui l'única cosa que rebin els conservadors aquesta Nit de Reis.

Després de la publicació d'un vídeo en xarxes socials, els edils han publicat els motius de l'acció. Així, Neus Truyol justifica que el PP rebi carbó enguany perquè «mentre les famílies no poden arribar a final de mes pels preus abusius de l'habitatge, es nega a aplicar la llei i limitar els preus».

Contreras, per part seva, justifica el 'regal' pels pactes amb VOX «i els retrocessos en matèria de llengua, educació, polítiques LGTBI i memòria democràtica».

També s'ha unit a la campanya el diputat de Sumar MÉS, Vicenç Vidal, que s'ha referit a la renúncia als fons europeus per al tramvia de Palma i al fet que no es defensi el transport públic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un ciutadà, fa 7 mesos
Imaginau quin hauria d'ésser es regal que s'haurien de fer aquest tres. Sense idees, sense futur i sense propostes, i que podem esperar d'aquestes persones i de aquest partit. Vuit anys a l'ajuntament de Palma són sa prova de que han estat incapaços de fer res del que ara diuen. A les properes eleccions veureu el resultat que trauran.
Valoració:2menosmas
Per Maikel, fa 7 mesos
Quina pu.. caguera que fan. Ja semblen friquis de "Crónicas Marcianas" o personatges de telefems, incapaços de gestionar res. I tot, després de perdre les eleccions sense assumir ni una dimissió. ✊
Valoració:3menosmas
Per Andreu, fa 7 mesos
No sembla carbó, sembla una altra cosa.
Valoració:1menosmas
Per Patriota, fa 7 mesos
Sin sentido del ridículo.
Valoració:-6menosmas
Per Només al PP?, fa 7 mesos
Només pel PP?
Jo crec que darrerament, al carbó, s'el mereixen tot el polítics. I els progressistes del "Gobierno de España" més que ningú, per defensar als terroristes islàmics.
Valoració:-3menosmas
Per Ferragut, fa 7 mesos
Carbó per no fer en mig any, el que ells no han fet en vuit.
Valoració:1menosmas
Per Fracàs, fa 7 mesos
En tot cas carbó per a ells, els de Més, que l'any passat perderen estrepitosament les eleccions municipal permetent, d'aquesta manera, que la dreta governi ara a Cort.
El nívell que tenen el demostren amb aquesta proposta recurrent de dur carbó als contrincants. Per cert, la senyora Truyol encara no ha dimitit?.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente