cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

La Plataforma Cívica Estimam Son Sardina s'oposa a la construcció del cinquè tram del segon cinturó de Palma

La Plataforma Cívica Estimam Son Sardina es pronuncia en contra del projecte de l'anomenat «cinquè tram del segon cinturó de Palma», del qual ara per ara, diuen «sols tenim una informació preliminar, però que evidentment passaria prop de Son Sardina i Sa Garriga».

«Volem deixar clar que la Plataforma Cívica Estimam Son Sardina està en contra de qualsevol infraestructura viària nova que atempti contra el territori i el medi ambient. No estam d’acord en que la solució del col·lapse de l’entrada o sortida de Palma sigui fer més trams de segon cinturó» afirmen des de la Plataforma.

També apunten que «El que provoca una mesura com aquesta és propiciar més pressió urbanística sobre les zones rurals i més especulació, però de cap manera resol els embussos i la saturació de trànsit».

Des de la Plataforma que agrupa veïns de Son Sardina proposen «emprar les vies de les que ja disposam per millorar els accessos a la ciutat, tot ampliant-les en la mesura possible i amb el menor impacte mediambiental si volem un futur racional».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.