cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Funcionaris de l'Ajuntament de Palma acusen la Coordinadora de comunicació «de fer de comissària política» i d'obligar-los a fer comunicacions en castellà

221227

Fa més de 300 anys que la llengua castellana s'imposa a la força a Mallorca. La imposició continua, ara fins i tot, en contra de la normativa vigent.

Funcionaris de diversos departaments de l'Ajuntament de Palma han fet arriba a dBalears evidències del que consideren un comportament propi d'una «comissària política» per part de la Coordinadora general de comunicació, Cristina Graupera Gutiérrez.

Segons aquests treballadors, Graupera es dedica a advertir els departaments de la Institució municipal que fan informacions públiques en català que «también hay que hacerlas en castellano».

Curiosament, la responsable de comunicació fa aquestes advertències amb missatges de correu en castellà, cosa que és un incompliment del reglament i la normativa vigent que indica que les comunicacions internes s'han de fer en català.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Jaume I, fa 10 mesos
Darrera el multinick hi ha una tropa comandats per en Corque Campos que amb doblers publics enmerden tots el mitjan de comunicaciò.Tenen mes de 40 nicks.
Valoració:4menosmas
Per @ Patriota, fa 10 mesos
Per aquest Patriota, tant bandarra com la coordinadora de comunicació, recordar que els que sobreu sou els forasters o "xarnegos", O sia que la "Puerta" l'heu d'agafar vosaltres, que aquí sobreu...disfruteu de la legislatura, que el temps passa volant, i no crec que la gent, després de veure el desastre de la política del PP/Vox, torni a repetir!
Valoració:16menosmas
Per Emigrante, fa 10 mesos
"... informacions públiques en català que «también hay que hacerlas en castellano"
equivale a
"fer de comissària política."

Valoració:-12menosmas
Per Això de sa eliminació de sa normativa llinguistica, fa 10 mesos
Voleu dir que no estan atemptant contra els drets humans dels mallorquins? Jo pensava que això era un delite greu. Que a sa casa de la Vila de Palma no se fassin ses comunicacions amb catala/mallorquí. Això ja fa pudor de "caça als mallorquins"
Valoració:32menosmas
Per ???, fa 10 mesos
Això que diuen aquests funcionaris passa amb tots els gabinets de comunicació, tant si governen uns com si governen els altres. Els partits que estan a l'oposició sempre denuncien de partidistes els gabinents de premsa de les institucions. És per això que ara el PP vol canviar el director d'IB3, perquè el posaren els altres. El català? És la política del PP. El que ens hem de demanar és per què perderen les eleccions els que feien creure que defensaven la llengua catalana.
Valoració:12menosmas
Per No, fa 10 mesos
@Castellà a Castella, res d'això. Ben alerta que estaran els polítics, tots els polítics, a tocar el castellà. Precisament un dels motius que va provocar la derrota electoral dels progressistes va ser la poca promoció que feren de la llengua catalana. És per això que Més perd progressivament vots, llevat de quan es va presentar amb l'opció espanyolista Sumar.
Valoració:11menosmas
Per MMXXIX, fa 10 mesos
Enlloc diu que s'hagi d'escriure o parlar correctament l'espanyol. Jo, per exemple, no record les regles d'accentuació i quan escric en espanyol no pos ni un sol accent.
Valoració:18menosmas
Per De Asprer, fa 10 mesos
Pues al mercado laboral si no gusta. El fascismo catalan no ha ganado las elecciones, sino el sentido común.
Valoració:-86menosmas
Per A Mallorca i a la resta de Catalunya, en català!, fa 10 mesos
Català, sí; bilingüisme, no.
Valoració:42menosmas
Per Kel fàries, fa 10 mesos

Ah, genteta venuda, que l'estufera i la fam de poder vos ha encegat, traïu el vostre país i i no sou capaços de mirar el vostre predecessor Bauzá i com va acabar. Mirau-vos en el seu mirall i veureu què vos espera,
Valoració:43menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente