cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Comença la darrera setmana de micromecenatge per a l'Ateneu Popular La Fonera

220635

Arriba la darrera setmana de la campanya de micromecenatge de La Fonera, el nou Ateneu Popular de Palma, una iniciativa de l'Esquerra Independentista de Mallorca per a enfortir el moviment popular de Palma i de l'illa. «Després d'anys de projectes, reunions i molta feina de formiga, ens agrada molt poder anunciar que l'Ateneu Popular de Palma és ja una realitat. Tenim un espai a punt per posar en marxa amb la força col·lectiva de totes aquelles persones disposades a fer la seva aportació», expliquen.

Així, el número 36 del carrer Manacor de Palma es convertirà en «una autèntica casa de la Unitat Popular. Un lloc on trobar-nos, organitzar-nos i teixir noves complicitats. Un espai des del qual fer realitat els nostres somnis. Obert al conjunt del Moviment Popular de Mallorca. Un racó que trenqui les barreres entre l'activisme estricte i la vida quotidiana».

Per a fer-ho realitat, han posat en marxa una campanya de micromecenatge que arriba a la fi d'aquí a set dies: «Ja tenim local, però el volem transformar d’acord amb les necessitats del projecte. Per això, impulsam una campanya de micromecenatge que ens ajudi a assumir el cost econòmic de la reforma. Les variades recompenses d’aquesta són gràcies al suport que ja hem rebut. Tota aportació a aquesta iniciativa serà molt benvinguda i ens ajudarà a donar les primeres passes amb més força».

La campanya ha tengut èxit i ja ha aconseguit més de 13.000 euros per a dur endavant el projecte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.