cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

'Neteja informativa' d'Emaya: Palma igual de bruta, però més propaganda que mai

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palma i president de Emaya, Llorenç Bauzà, ha explicat allò que han anomenat «l'operatiu especial de l'empresa pública al Camp Redó» que segons ell ha recollit des d'aquest dilluns quatre tones d'objectes voluminosos, així com una tona d'aparells electrònics i «aproximadament 500 quilos d'objectes sòlids de la via pública».

En declaracions a la premsa, aquest dimecres, Bauzà ha informat que l'operatiu de reforç de neteja s'ha dut a terme a petició dels veïns i que ha comptat amb més de sis operaris i diversos vehicles especials.

A més del carrer, s'han fet tasques de neteja en zones privades d'ús públic gràcies a la col·laboració veïnal, que «ha deixat accedir a aquestes zones».

Aquestes actuacions s'afegeixen al servei ordinari d'Emaya amb una periodicitat d'una vegada cada dos o tres mesos, que segons Bauzà «abans no es feia» i que s'efectuarà en altres barris, els noms dels quals, de moment, no han estat avançats.

D'altra banda, la presidenta de l'Associació de veïns i propietaris dels habitatges de Camp Redó, Fina Orts, ha demanat que es reprenguin les negociacions que «en el seu moment va haver-hi amb la exbatlessa Catalina Cirer» per fer una rehabilitació integral de la zona.

A més, ha instat els ciutadans del barri a cuidar el Camp Redó, perquè es netegen els carrers i «al cap de tres dies tornen a estar fets un desastre».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tòfol, fa 12 mesos
Ai, Fina!, sa filla "colocada" i tu fent sa pilota. Quin pputa partit que teniu!
Valoració:3menosmas
Per Ignasi Torró, fa 12 mesos
Curiós que la presidenta de l`AAVV surti ara a fer publicitat, tot i que les neteges ja es feien des de fa temps.
Segurament que sigui afiliada al PP ajuda.
Valoració:4menosmas
Per mosca collonera, fa 12 mesos
No estaria malament que es fixassin en els senyors i les senyores que atenen a certs establiments, que surten a fumar al carrer i que tiren la llosca en terra o dedins de les clavegueres. I en els bars que deixen fumar en les terrasses sense cendrers i les lloques acaben també en terra. Això també és embrutar i és incivisme. Començau a posar multes i començaré a creure que sou diferents dels anteriors.
Valoració:4menosmas
Per Toni, fa 12 mesos
Les neteges d'aquest barri ja es feien amb l'anterior equip de govern, no les ha inventades el PP. El que seria innovador és que començassen a posar sancions a tots els incívics i incíviques que generen tota aquesta brutícia.
Valoració:13menosmas
Per Amb multes de cinc cents euros, Palma brillaria, fa 12 mesos
Palma està tan bruta, perque perque està plena de bruts.
Hi ha una paperera cada deu metres, però tiren tot el paperum en terra. I qui diu papers, diu merdes de ca, que treuen els animals a fer les seves necessitats, però no son capaços de recollir els seus excrements.
Valoració:17menosmas
Per Jaume I, fa 12 mesos
Igual de bruta no.Molt mes bruta que mai.
Valoració:18menosmas
Per .. però....., fa 12 mesos
Però amb els comandants cobrant bastant més que els anteriors. Ull !!!!
Valoració:13menosmas
Per Just això mateix, fa 12 mesos
Aquí està el secret de tot, Palma igual de bruta. Tant si governen uns com si ho fan els altres, Palma igual de bruta.
Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente