cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Cort anuncia la licitació del servei de bar i cafeteria i l'obertura d'una botiga al Castell de Bellver

217457

El tinent de batle de Turisme i Cultura, Javier Bonet, ha visitat aquest dilluns les dependències del Castell de Bellver, acompanyat del coordinador general de Cultura i Arts Visuals, Fernando Gómez de la Cuesta, i els directors generals de Música i Arts Escèniques, Rafel Brunet, i Patrimoni i Interpretació de la Ciutat, Pilar Ribal.

La conservadora de la fortificació, Magdalena Rosselló, ha rebut els responsables de l’àrea de Cultura de Cort i els ha guiat per un recorregut a través del castell i cadascun dels seus espais. Després de la visita, el regidor ha expressat la intenció de «reivindicar la seva condició d’equipament cultural emblemàtic, íntimament vinculat a la història i l’evolució de Palma».

Bonet ha exposat l'objectiu de renovar el contingut museístic del castell, actualitzant la seva oferta com a centre d’exposicions, i ha anunciat la pròxima licitació del servei de bar i cafeteria i l’obertura d’una botiga.

Des de Cort també s'han compromès a invertir una partida econòmica destinada a condicionar els terrenys de Bellver, «perquè es troben envoltats per tanques que hi impedeixen l’accés dels visitants».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa 12 mesos
@Han vençut però no han convençut... L'anterior govern municipal va castellanitzar el cementiri a proposta de VOX. Han vençut perquè el joc és votar Llop o Llop disfressat de roig i de padrina. Els ciutadans s'estimen ara un llop sense disfressar-se perquè així s'eviten la decepció i pagar el disfras. El proper slogan de l'esquerra balear "Ara va de bó", que va ser de Unió Mallorquina quan havia de convèncer que ja no era tant servicial davant el PP i Madrid. Un slogan que confessa la manca de seriositat. Que reconeix que abans no hi lluitaven malgrat que els sobiranistes havien confiat en el projecte. Què hem d'esperar com a alternativa al llop PP-VOX? Aliança per Catalunya a Balears? La CUP? O podem oblidar definitivament la Península ibèrica i viure mirant cap a Sardenya, Sicilia, les illes gregues.... Anar a votar a Atenes. Enviar Vidal a Alexandria. Assolir la independència emocional, i tallar la dependència amb el debat madrileny. Escoltar música grega... No necessitam anar a Madrid a demanar res.
Valoració:0menosmas
Per Xx (ver), fa 12 mesos
Xiringuitos i negocis encoberts. Visca els negocis il.legals dels nazi-fatxes. El que criticaven dels anteriors no han tardat ni dos mesos en posar-s'hi ells.
Fatxes al carrer ! Fatxes tornau a ejspaÑa !
Valoració:0menosmas
Per JaumeI, fa 12 mesos
No quedarà ni un metre sense omplir de negocis.
Valoració:5menosmas
Per Han vençut, però no han convençut, fa 12 mesos
Els carrers estan encara més bruts que amb
l' anterior consistori. Els delinqüents continuen fent de les seves encara pitjor que abans, el mateix que el renou els vespres, el vandalisme i ara, també certs turistes del turisme escatològic que ens duen els "empresaris" desaprensius, se dediquen a dormir la gatera, tirats enmig del carrer.
Aquests nous governants que quan eren a la oposició, feien renou fins i tot per la roba que vestien els que eren al poder, ara que manen ells, no compleixen cap de les seves promeses i a sobre, persegueixen la nostra llengua pròpia, com si parlar, llegir o escriure en Català fos un delicte greu. I també l'han presa contra els nostros monuments i edificis emblemàtics que son testimonis de la nostra Història. No fa falta ser Sherlock Holmes, per deduir que la seva finalitat és la de que aquestes joies arquitectòniques
s'en vagin per avall, perque així, ja sense cap prova, poder contar la història falsa que els surti d'allà on no dic.
Esper que tot el mal que estan fent sigui reconegut. I que la gent estúpida que s'ha cregut totes les mentides dels periodistes i mitjans mercenaris, reaccionin i vegin que els han enganyat i manipul.lat i que la única finalitat dels que ells admiraven tant, és només la de destruir la nostra cultura, llengua i Història, omplir- se les butxaques i afeblir el poder del poble suprimint- li drets.
Han vençut, però no han convençut.
Valoració:8menosmas
Per ToniF, fa 12 mesos
Idò hauríeu de veure es xibiu-remolc amb taules i cadires que s'ha instal·lat al costat del centra de recepció de visitants. Té un gran rètol que diu "bocatas". Amb el nou consistori ha arribat la mercantilització més barroera del nostre monument més emblemàtic. Bon començament, mercantilització del nostre patrimoni sense manies. Gran nivell cultural el dels responsables de degradar el patrimoni històric dels mallorquins.
Valoració:9menosmas
Per Ja ho val!, fa 12 mesos
D'aquí a quatre anys ja no quedarà res del nostre patrimoni, amb aquest cabrum empoderat
Valoració:13menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 12 mesos
Magnífica idea.
Valoració:-8menosmas
Per Mach, fa 12 mesos
Nooooooooo!
Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente