cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Els propers tres dijous d'agost hi haurà cinema a la fresca a la plaça de toros d'Inca

L'Ajuntament d'Inca ha organitzat el cicle de 'Cinema a la Fresca' per al mes d'agost amb tres pel·lícules per a tots els públics que es projectaran en la plaça de Toros els dijous a les 21.30 hores.

Segons ha informat el Consistori, aquest divendres, la plaça de Toros serà un any més l'escenari de les projeccions, que es realitzaran durant tres dijous, a partir de la setmana que ve i fins a la darrera d'agost.

Enguany, s'ha mantingut el caràcter solidari de la iniciativa i s'ha proposat una aportació d'un euro per entrada, que es destinarà a la Fundació Campaner.

El batle d'Inca, Virgilio Moreno, i el regidor de Joventut i Participació, Antoni Peña, han estat els responsables de presentar la programació d'enguany.

Així, l'acte ha comptat també amb l'assistència de representants de l'associació beneficiada, Fundació Campaner, al costat d'altres membres del Consistori.

D'aquesta manera, dijous que ve començarà el cicle de 'Cinema a la Fresca' amb la pel·lícula infantil 'Minions: l'origen de gru', en versió en català.

Seguidament, el 17 d'agost serà el torn de la pel·lícula 'Animals fantàstics: els secrets de Dumbledore'. Finalment, el cicle es tancarà dia 24 d'agost amb la projecció de 'Coda: els sons del silenci'. Totes les pel·lícules es projectaran a les 21.30 hores, a la plaça de Toros d'Inca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.