cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Els crits d'«arruix Borbons!» travessen els murs de Marivent

El dret de reunió i manifestació és un dret fonamental. Convé recordar-ho davant les reiterades retallades d'aquest dret que perpetra la Policia espanyola a Mallorca.

Malgrat la pressió policial i la retallada del dret de manifestació que significa arraconar els ciutadans que es manifesten a un espai on no hi caben, les cançons dels Cantaires per la Llibertat i els crits d'«arruix Borbons!» travessaren tanques policials i els murs de Marivent i arribaren a les oïdes dels qui celebraven la cerimònia de vassallatge cap a una monarquia imposada per les armes, en el palau ocupat per la família Borbón.

Prop d'un centenar de persones han desafiat els diversos impediments i han respost a la convocatòria dels Cantaires, REM Recuperem Marivent i Arruix Borbons i que comptava amb el suport de Jubilats per Mallorca, Amics de la Casa del Poble, Consell de la República Catalana i l'Assemblea Sobiranista de Mallorca.

Els manifestants han denunciat l'ocupació del Palau, propietat de la ciutadania de les Balears. Una ocupació que ja s'allarga 50 anys.

Les entitats convocants han reivindicat el retorn de Marivent al seus legítims propietaris: el Poble de les Illes Balears i Pitiüses.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per @De Asprer, fa 12 mesos
Està bé que un adoctrinat fatxa xerri de l'adoctrinament, però que ho podria fer amb molta més profunditat. Animat't a donar lliçons, potser qualcú t'escoltarà ! En el digital més aviat fas pennnna ....
Valoració:0menosmas
Per De Asprer, fa 12 mesos
2000… se nota que tu has dedicado el tiempo que yo invierto en comentarios en estudiar. Pero ni un minuto mas, y no llegamos a 5 minutos diarios.
El resto de tu conocimiento es adoctrinamiento.
Nunca hemos sido y jamás seremos catalanes.
Valoració:-1menosmas
Per De Asprer, fa 12 mesos
Els que fan pena son els que estan davant de Mari vent i a totes les obres de teatre catalanistes ... a fer feina i a pagar imposts!!!
Valoració:-7menosmas
Per 2000, fa 12 mesos
@De Asprer:Tota aquesta nergia que gastes comentant dois per aquí la tindries de fer servir per llegir (no TBO)i culturitzar-te una miqueta així deixeries de fer pena.Ets una pobre persona molt ignorant i inculta.
Valoració:2menosmas
Per @DeAsprer, fa 12 mesos
El que et passa és que xerres massa i et perds en el contingut. Hemeretoca de menys de 7 dies ! Uep ! .....
Valoració:1menosmas
Per De Asprer, fa 12 mesos
No sé de dónde has sacado que yo he admitido eso, igual te faltan neuronas a ti. El catalán, siempre ha sido parte de otro país, siempre. Si hoy algún catalán hace algo relevante, en la prensa mundial pone “el español”.
Tampoco no tiene pinta que en el futuro jamás sea un país. Me importa bien poco.
Lo que sí que es cierto, que jamás Mallorca formará parte de ningún país catalán. Mí jamás ha formado parte por supuesto.
Y cuando se comenta tanto la catalanofobia … es por el fascismo, acaparador, catalán, existente, y que existe gracias a las ansias de gobernar de unos elementos políticos que no son capaces ni de administrar un kiosco .
Y de nuevo te repito, esta pandilla no representa a nadie, y entre todos los presentes no juntan lo que yo desembolso anualmente en impuestos. Vagos, parásitos, funcionarios y maleantes que viven de crear problemas.
Para eso sí que tenéis neuronas, para crear valor añadido, no.


Valoració:-15menosmas
Per @DeAsprer, fa 12 mesos
De moment, vas progressant. Ja vas reconèixer, fa poc, que els catalans no erem espanyols. Amb neurones o sense, progresses adequadament. Molt bé !
Valoració:14menosmas
Per De Asprer, fa 12 mesos
No ganarían ni una votación de una comunidad de vecinos de Marratxi … irrelevantes, insignificantes y los de siempre.
Lo peor, creo que entre todos no suman las aportaciones e impuestos que pago yo solitos desde el sector privado.
Valoració:-12menosmas
Per Xx (ver), fa 12 mesos
Ells, contents, potser hauran cregut que els deien, que bé bombons !!!! I tant contents....
Valoració:12menosmas
Per Jaume, fa 12 mesos
Es la monarquía del "18 de Julio" instaurada, no restaurada, per voluntat d'un dictador. L'actual rey és, doncs, nét polític de Franco. Això ho explica tot, com el famós discurs del 3 d'octubre donant suport a la salvatge represió contra els catalans que anaren a votar l'1 d'octubre.
Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente