algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 16°
20°

El PP suprimeix l'àrea de Política Lingüística de l'Ajuntament de Palma

El nou batle de Palma, Jaime Martínez ha suprimit la Direcció General dedicada a Política Lingüística de l'organigrama de l'equip de govern de l'Ajuntament.

Martínez ha suprimit la direcció general d'Educació i Política Lingüística i ara durà el nom d'Educació i Infància i estarà dirigida pel professor del Col·legi La Salle de Palma, José María Noguera.

L'actual parella de Marga Prohens, Javier Bonet, serà el responsable de la macrocartera municipal de Turisme, Innovació, Cultura, Esports, Restauració i Coordinació Municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per mallorquí, fa 11 mesos
así, sí
Valoració:0menosmas
Per Arxi, fa 11 mesos
Per Destroyer, Antifa, Enric, Yomismo i algún altra mitjà merda que vomita bilis per aquí...de fet res d'estrany els del PP deuen pensar que per parlar com el Feijóo, o el Rajoy i construir aquelles frases èpiques, no cal conselleria...i ja veurem si els toca parlar en anglès...vergonya aliena... però aneu despotrican..el català no és perderà mai! Mentre nosaltres el parlem i el promocionem..ja sabeu ni una paraula en castellà!!
Valoració:1menosmas
Per anton, fa 11 mesos
Destroyer: Suposo que al referir-te a totes les esferes de la societat vols dir als cinemes,a la policia,als bars,restaurants,als jutjats......A veure si d´una vegada podem anar a aquests llocs sense que ens diguin "hableme en castellano"Imagino ja que sou tan defensors de la Constitución vetllareu perquè es compleixin els articles sobre les llengues minoritaries espanyoles.
Valoració:6menosmas
Per balearium, fa 11 mesos
Un chiringuito menos....
Valoració:-21menosmas
Per escardapenyes, fa 11 mesos
Enhorabona LLAUTBLAU, estam calcats un i altre, però aquests ñordo-cplonitzadors en tots els seus estudis són incapaços de entendrer-lo.
!Visca la nostra llengua i el sentiment català!
Valoració:27menosmas
Per Unaperaquí, fa 11 mesos
Fan el que els pertoca, i ho fan ràpidament. No com els altres, que simplement no fan (ep, al menys en matèria lingüística, potser fan altres coses, però o no m'hi fix tant o/i tampoc surten prou als mitjans). Aquests cremen terra amb rapidesa, els altres (els que se suposen "els nostres") esperen que se'n vagi el fum.
Valoració:15menosmas
Per Normal, fa 11 mesos
Fan el que els pertoca de fer, els que no varen fer els deures varen ser els progres del govern municipal d'Hila i ara en pagam les conseqüències.
Valoració:-19menosmas
Per LLAUTBLAU, fa 11 mesos
A la dreta mallorquina, ara la que está al ajuntament, li agrada molt alló de que a les illes es parlen 4 idiomes: mallorquí, eivissenc, menorquí i Formenterenc. I no es que siguin uns caps de fava, sino que així es creuen alló de "divide et vince". Jo se la llengua nostra per ma mare, que me la va donar, de Eivissa, No la vaig aprendre a l`escola perque el régim franquista la menía prohibida. Tampoc podía comprar llibres perque estaban prohibits. Si faig faltes d`ortografía es perque may hi pogut aprendre catalá a l`escola. Pero si 40 anys de prohibicións franquistes, mes las que hi ha hagut travers l`historia desde el "Decreto de Nueva planta" de Felip V, mai han pogut fer desapareixer el catalá, tampoc els que ara ho volen ho aconseguirán.
Valoració:78menosmas
Per Curt, fa 11 mesos
Tens molta votera darrerament, distroier, pareix que tens la maquineta. Jo també vull votar si ilegalitzar bocs o no.
Valoració:22menosmas
Per Hi, hi, hi, fa 11 mesos
@ja ho val!

Vaig veure una processó de Setmana Santa al Sacromonte de Granada i el meu cunyat( ex), que un mal dia el te qualsevol, plorava com una magdalena amb moc i tot ::"Ejto ej lo maj grande de tooer mundooo...".Lo maj grande del món és l'ampolla de fino que t'has begut, desgraciat!. I així van tot el dia. Engaten les emocions, aquests pardals
Valoració:23menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente