muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Els patis de Palma acullen 4 concerts gratuïts dedicats a Sorolla, Neruda, Picasso i Tolkien

215115

PalmaCultura dedica el festival Palma de Primavera a la lluminositat mediterrània de Joaquim Sorolla, a la nostàlgica sensibilitat de Pablo Neruda, a la imaginativa fantasia de J.R.R. Tolkien i a la innovadora genialitat de Pablo Picasso.

Així, es vol prendre consciència de les absències d'aquests artistes il·lustres i renovar el compromís artístic amb la seva obra immaterial i atemporal. Els concerts que programats seran:

  • SimfoVents Palma: Concert inaugural del Palma de Primavera amb el líric Homenatge a Sorolla del compositor B. Adam Ferrero i amb el tribut simfònic que Johan de Meij brinda a J.R.R. Tolkien mitjançant la composició de la simfonia núm. 1, El Senyor dels Anells. Francisco Valero-Terribas n'és el director i tendrà lloc el 7 de juny a les 19:30 hores al Pati de la Misericòrdia.

  • Quartet Binomium: Presenta un programa que té com a eix vertebrador la vida i obra de Sorolla, el pintor de la llum. Tendrà lloc el 8 de juny a les 19:30 hores al pati del Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Illes Balears, i interpretaran les peces a violí Nina Heidenreich i Marc Nogués, a viola Hanga Fehér i a violoncel Llorenç Rosal.

  • El recitador Miquel Àngel Torrens i el guitarrista Pedro Mateo reten homenatge al poeta xilè Pablo Neruda, amb una proposta poeticomusical feta des de la senzillesa i sense artifici. Serà el 15 de juny a les 19:30 hores a Can Oms.

  • Miniatura Ensemble: Durant el concert es podran descobrir multituds de perspectives musicals de tres compositors amics de Picasso, així com retrocedir musicalment al "París de Picasso". El 22 de juny a les 19:30 hores al pati de Sta. Margalida, amb Josep Miralles a la flauta, Eduardo Bernabeu Valls al clarinet, Joana Rullan Oliver i Gerard Beltran Ferreral al fagot, Cyril Pouillet i Samuel García Navarro a la trompeta, i Vicente Cascales Mógica i Miquel Montagud Sáez al trombó.

Les entrades són gratuïtes fins a completar cabuda, i es pot consultar tota la informació del Palma de Primavera a www.palmacultura.cat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.