algo de nubes
  • Màx: 19.23°
  • Mín: 9.02°
18°

Tot a punt per a l'Ateneu Popular de Palma: La Fonera

215029

Es posa en marxa La Fonera, l'Ateneu Popular de Palma, una iniciativa de l'Esquerra Independentista de Mallorca per a enfortir el moviment popular de Palma i de l'illa. «Després d'anys de projectes, reunions i molta feina de formiga, ens agrada molt poder anunciar que l'Ateneu Popular de Palma és ja una realitat. Tenim un espai a punt per posar en marxa amb la força col·lectiva de totes aquelles persones disposades a fer la seva aportació», han explicat.

Així, el número 36 del carrer Manacor de Palma es convertirà en «una autèntica casa de la Unitat Popular. Un lloc on trobar-nos, organitzar-nos i teixir noves complicitats. Un espai des del qual fer realitat els nostres somnis. Obert al conjunt del Moviment Popular de Mallorca. Un racó que trenqui les barreres entre l'activisme estricte i la vida quotidiana».

Per a la seva posada en marxa, han començat una campanya de socis: «Volem que l'Ateneu Popular de Palma duri anys i panys. El volem fer des de baix i amb l'esforç col·lectiu. Amb aquesta intenció començam una campanya de sòcies, que contempla quotes de 8, 15 i 35 euros. Fer-te sòcia és una aposta per la vitalitat del projecte a llarg termini i adquireixes el dret a participar de l'Assemblea General anual on es podran debatre i decidir les seves línies mestres».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Antifa, fa 11 mesos
completamente irrelevantas en Mallorca.
No molesten
Valoració:-3menosmas
Per Chean Clot, fa 11 mesos
@Jean Claude,
és que clar que a gent com tu només es pot trobar a un local on hi van els de “caps de fava” a fer el beneit.
Valoració:0menosmas
Per Jean Claude, fa 11 mesos
Segur que hi haurà una màquina expenedora de preservatius per a encapsular caps de fava com tu que hi vagin a fer de beneit .
Valoració:-2menosmas
Per Fulgensiooo, fa 11 mesos
Hi haurà una màquina automàtica expendedora de piruletes.
Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente