nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

L'extrema dreta vota en contra de l'augment salarial per a la plantilla de l'Institut Municipal d'Innovació de Palma

214913

Dimecres passat, 31 de maig, es va celebrar el que va ser possiblement el darrer Consell Rector Extraordinari de l'Institut Municipal d'Innovació (IMI) de Palma. Es duia l'aprovació de l'aplicació de l'augment salarial del 2,5% aprovat als Pressupostos Generals de l'Estat.

El Comitè de l'IMI va a indicar que, en relació amb la presentació per a l'aprovació de l'augment del 2,5%, li hauria agradat que aquest augment fos molt més gran per diversos motius, per la inflació actual o IPC i sobretot per la gran tasca que ha realitzat i està fent tot el personal de l'Institut.

Immediatament va sol·licitar la paraula el representant de VOX, Jaime de Ramis, d'Aireflor, demanant que constés en acta el seu vot negatiu a aquest augment. Els seus motius varen ser que els Pressupostos Generals de l'Estat estableixen com a màxim un 2,5%, per la qual cosa no té perquè ser aquest màxim el que s'apliqui i que no és el moment d'aprovar-ho.

Per part del Comitè de l'IMI varen respondre que «ens sembla inconcebible que algú d'una formació política com VOX ara vengui a negar l'augment del 2,5% que estableixen els PGE per al personal de totes les administracions públiques».

A més, se li va indicat que el personal de l'IMI sempre ha estat dels darrers a cobrar tots aquests augments després de Govern, Consell, Ajuntament i fins i tot altres organismes autònoms. I que sembla mentida que es negui un augment del 2,5% al personal de l'IMI «quan encara hi ha sous de 1.500€ i que sempre hem estat bel·ligerants i participatius amb tots els colors polítics que han passat per l'IMI, però que així ens tendran de front».

La resta dels assistents han votat a favor, el representant del PP, David Diez, va indicar que reconeix, per la trajectòria que ha seguit de prop durant aquests anys de l'IMI i també com a funcionari, que és totalment lícit aquest augment i encara més tenint en compte també la situació econòmica actual. A més, reconeix que «sempre hem estat un dels darrers a comptar amb els augments i/o acords o millores pertinents».

Finalment, han volgut destacar que els representants de Podem i MÉS no s'hi han presentat: «Sembla que estaven prenent cafè i el Consell Rector estava en minoria, de manera que ha sortit pels pèls».

«Açò no té a veure amb eleccions, té a veure amb justícia, amb legalitat als PGE, amb personal que treballa i s'esforça i que pel seu treball ha de ser recompensat amb un salari i aplicar-li els augments que en el nostre cas determini l'Estat», han remarcat.

«Esperam que el/els representants de VOX al proper consistori siguin tan vehements i consti també en acta els seus vots negatius a l'augment dels regidors del proper grup municipal», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per dic, fa 11 mesos
Manuel cabezo: Del nacionalisme espanyol no hi ha manera de deslliurar-nos.
Valoració:3menosmas
Per Dic jo, fa 11 mesos
La gorila Koko va aprendre 2.000 paraules en el llenguatge de signes. Els fatxes hispanyuels només n'han apresa una: ÑO!!!!.
Qui deu ser l'animal?.
Valoració:5menosmas
Per Balearium, fa 11 mesos
A los chiringos les quedan 2 Tv
Valoració:-5menosmas
Per Voro, fa 11 mesos
Han de treure els doblers d'algún lloc
per apujar els seus sous.
Valoració:3menosmas
Per Que serveixi de lliçó., fa 11 mesos
I.poden anar ben alerta: Perque si "això" agafa força i arriba a ser majoritari, tornarem tenir una altra dictadura que no la.mos podrem treure de damunt no amb aigua bullenta.
Tot per voler ser democràtic amb qui no creu en la democràcia. Doiuts!
Valoració:6menosmas
Per I això, només és perque vegin que passarà, fa 11 mesos
Per tots aquests curts, que se pensaven que els ultres arreglarien tots els problemes i que a més farien justicia econòmica, aquí ténen ls realitat del que han votat.
Valoració:6menosmas
Per Xx, fa 11 mesos
No tengau por que els nazi fatxes ja saben prou bé el que es fan, les plantilles amb el sou congelat o rebaixat i ells prou que se l'apujran. Comença el circ de la corrupció i robatoris.
Per a ells és normal, ells primer, després ells, i després també ells. El No-Do seguirà si nengú els para els peus !!
Valoració:19menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 11 mesos
El IMI, otro chiringuito.
Valoració:-9menosmas
Per Dos obrers de dretes son més beneits que un, fa 11 mesos
Ha, ha,ha, ha!
Valoració:5menosmas
Per Manuel cabezo, fa 11 mesos
Error de Vox, los profesores están mal pagados y merecen un aumento. Hay que ser inteligentes, yo vincularía una parte del aumento al aumento de la presencia del castellano, poco a poco hay que barrer el pancatalanismo, no es difícil, cuando la gente se libera del nacionalismo y recupera la libertad no vuelve al pasado.
Valoració:-28menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente