cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

MÉS per Palma promet destinar quatre milions d'euros a un bo cultural ciutadà

MÉS-Estimam Palma vol destinar quatre milions d'euros a la creació d'un bo cultural per als residents de la capital mallorquina. La candidata de la formació a la batlia, Neus Truyol, i el segon de la llista i actual coordinador de Cultura de l'Ajuntament, Miquel Àngel Contreras, han presentat aquest diumenge, a la Llibreria Drac Màgic, la seva proposta de creació d'aquest instrument.

La candidata a l'alcaldia de Palma ha explicat que el seu compromís és «fer de la cultura un dret a l'abast de tot el món». Per aquest motiu, ha avançat, «amb aquests bons es destinarà un milió d'euros anual, amb un total de quatre milions la pròxima legislatura». Truyol ha continuat explicant que el seu partit posarà a la disposició dels palmesans 10.000 Bons Culturals individuals de 100 euros cada any.

La candidata de MÉS ha explicat que la proposta té tres objectius. En primer lloc, fer costat al teixit cultural de la ciutat i promoure l'economia de proximitat. En segon lloc, incentivar els hàbits culturals entre la ciutadania per a fer de Palma una ciutat més viva i crítica. I, en tercer lloc, acostar nous públics al fet cultural. «Volem que persones que normalment no participin de la cultura ho facin, i per tant, generar nous hàbits», ha explicat la candidata.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Haurien de prometre bars i toros, per tenir èxit, fa dervers d'un any
Aquesta gentola de les dretes té fòbia a la cultura. Si haguéssim promès vals per gastar- los als bars, srtia una altra cosa. Basta veure a n'Ayuso que no serveix per s res, l'exitàs que va tenir, només per prometre obrir totsvels bars en temps de pandèmia.
Valoració:4menosmas
Per dubtes, fa dervers d'un any
¿Estos cien machacantes, son para ir al cine o son otro regalo más?
"Que bueno es Don Ramón, que nos lleva de excursión"
Valoració:-1menosmas
Per poligonera, fa dervers d'un any
No es magia, son tus impuestos
Valoració:1menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Tch.
Valoració:-1menosmas
Per Emigrante, fa dervers d'un any
Vamos !
Que nos sobra el dinero ! ! !
Valoració:0menosmas
Per No som tan beneits, fa dervers d'un any
Jo també entraré a dins el digital de VOX i me faré passar per un ultra decebut.
No veuen aquests caps de suro, que si no votam a MÉS tanmateix no votarem a cap de la dreta?
Valoració:2menosmas
Per Fracàs, fa dervers d'un any
I en Noguera què ha fet aquests quatre anys? Dimitir segur que no. I ara veniu amb la comèdia de les inversions, més que res subvencions, en cultura? No estau empegueïts? No feis més que contribuir al desprestigi de la política.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente