algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Traslladen a la Defensora de la Ciutadania de Palma les demandes de la plataforma per a regular els patins

212609

La plataforma 'Patinetes y Bicis a Raya' (Patinets i bicis a retxa) traslladarà aquest dimecres a la Defensora de la Ciutadania les seves demandes per a regular l'ús d'aquests vehicles.

Segons han indicat en una nota de premsa, durant una reunió li traslladaran igualment les primeres 1.500 signatures recollides per a exigir que es millori la seguretat dels vianants.

Des de la plataforma han criticat que l'Ajuntament de Palma no hagi atès, de moment, cap de les 20 propostes que s'han traslladat des de la campanya a pesar que alguna d'elles «depèn únicament de la voluntat política dels governants i es poden aplicar de manera immediata».

Entre aquestes mesures, destaquen l'eliminació de l'excepció que permet la circulació d'aquests vehicles entre les 20.00 i les 10.00 hores per carrers per als vianants; així com eliminar el carril bici que travessa la plaça d'Espanya de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per O'Dongo, fa dervers d'un any
Meam, estultissio, i tu què fas traduint el nom del DB com a Baleares i entrecomillant-lo?. Tan curt ets que no veus que fas el que crítiques?
Valoració:5menosmas
Per menyspreu al català a ca nostra, fa dervers d'un any
És evident que aquesta plataforma menysprea la nostra llengua.
Valoració:5menosmas
Per estulticia, fa dervers d'un any
"Patines y Bicis a Raya".- Hemos llegado a la estupidez, rayana en la demencia, que los del "Baleares" han traducido las tres palabras y las dos letras entrecomilladas, como si fuese arameo o tibetano..
Estos iluminados, dan pena. Que cantidad de trabajo deben tener a la hora de traducir ULTIMA HORA. Y si no lo hacen no se "enteran" de nada.
Estulticia en grado superlativo.
Valoració:-7menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa dervers d'un any
Enhorabona per traduir la denominació al català. Un català francès, italià o andorrà no ha de saber castellà. Ajudau a compartir la notícia entre tots els catalans. Feis nació. És, malauradament, una sensibilitat molt escassa. Endavant.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente