algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Organitzen a Palma una jornada de prevenció de les violències sexuals en espais d'oci

El regidor de Justícia Social, Feminisme i LGTBI+, Alberto Jarabo, i la directora general de l'àrea de Justícia social, Mertixell Esquirol, han assistit aquest dimarts a la presentació de la jornada de 'Prevenció de les violències sexuals en espais d'oci i festius' que farà l'Ajuntament de Palma el pròxim 20 d'abril en col·laboració amb el Consell de Mallorca. A l'acte també hi han assistit el conseller de Presidència del Consell de Mallorca, Javier de Juan, i Rosa Cursach, directora insular d'igualtat i diversitat del Consell de Mallorca.

La iniciativa està dirigida a personal tècnic municipal, així com a persones, entitats i associacions interessades. El seu objectiu és formar els assistents en l'aplicació de la nova llei 10-2022 integral de llibertat sexual, especialment a aquelles persones que atenen i acompanyen les víctimes de violència sexual.

La jornada tendrà lloc a la sala de conferències de PalmaActiva, al carrer del Socors número 22 de 9 a 13.30 h i es divideix en diferents blocs temàtics, que abasteixen des de la prevenció de les violències sexuals fins a donar a conèixer experiències en l'àmbit local. Per a participar-ne cal inscripció prèvia. El termini per a inscriure's serà del 3 al 14 d'abril.

«Hem de ser capaços de sensibilitzar, però també de poder actuar», ha dit el regidor Alberto Jarabo qui ha explicat que aquest canvi de paradigma legal suposa haver de fer un «esforç d'actualització constant».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.