nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 13°
15°

Carles Cabrera (El Pi): «Som els mallorquins que hem tornat per governar ca nostra»

El Pi-Proposta per les Illes Balears ha presentat aquest dissabte la seva llista electoral a l'Ajuntament de Palma a les pròximes eleccions del maig 2023. «Tenc una llista amb perfils molt diferents i gent independent que representen els diferents sectors de la societat palmesana», ha explicat el candidat Carles Cabrera.

Cabrera ha explicat una petita pinzellada d'allò que El Pi vol traslladar a Ciutat: «Volem una Palma neta, segura, amb una mobilitat moderna i amb habitatge pels joves». «No necessitam un tramvia que tarda mitja hora a arribar a l'aeroport i que embossi encara més els carrers de Ciutat», ha assegurat.

A més, també ha recordat que «no volem que els nostres joves visquin dins un contenidor. Necessitam mesures d'habitatge sensates i El Pi serà qui les posi en marxa a partir del 28 de maig». «Som els mallorquins que hem tornat i hem tornat per governar dins ca nostra», ha sentenciat el candidat.

Coloma Bover serà la número 2 a la llista. Tal com ha explicat el partit, és una dona «amb experiència de govern a Porreres i que, tot i la seva joventut, fa anys que viu a Palma». És enginyera en telecomunicacions, en màster en prevenció de riscos i és, actualment, la responsable d'infraestructures i seguretat al velòdrom Illes Balears. «Estic molt contenta de fer aquesta passa i vull arribar a Cort per capgirar Ciutat. Vull que la proximitat que tenim els polítics als pobles de Mallorca també arribi a Palma» ha sentenciat Bover.

En els primers llocs de la llista, acompanyen Cabrera i Bover, el taxista i pilot d'avió Toni Crespí, la sindicalista i jubilada Catalina Barceló i el gerent sanitari Jorge Castro. Cabrera també compta amb el vicepresident de les Joventuts Europees i del Consell de la Joventut, Jordi Prunés, i amb l'administrativa Collete Enoso.

El candidat al Govern de les Illes Balears d'El Pi, Josep Melià, ha estat l'encarregat de presentar l'acte i el president del partit, Tolo Gili, de tancar-ho per donar les gràcies a Cabrera i Bover per emprendre aquest camí polític i electoral.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu Colom, fa dervers d'un any
Gent com Carles és el que Palma necessita, compromesa, involucrada, experta, bregada, i mallorquina... fins i tot se li pot perdonar ser d'unió, ja que segur que no tornaran a ser temptats, han après la lliçó i realitzat la travessia de desert. Sort i encerts Carles, Palma s'ho mereix!
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente