nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Reconeixement a Terranostra i S’Altra Senalla per la seva tasca en la difusió del consum responsable

La Direcció General de Consum i l’Ajuntament de Palma han reconegut aquest dimecres -Dia Mundial dels Drets del Consumidor- la feina de les entitats Terranostra i S’Altra Senalla per la seva tasca en la difusió dels valors del consum responsable.

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, el director general de Consum, Fèlix Alonso, el director Insular d’Atenció Comunitària i Projectes Estratègics de l'IMAS, Omar Lamín, el director general de Sanitat i Consum de l’Ajuntament de Palma, Jesús Granado, i la directora general de Justícia Social de l’Ajuntament de Palma, Meritxell Esquirol, han lliurat els reconeixements.

«És important promoure el consum responsable i que els consumidors estiguin informats. Per això, avui hem reconegut la labor de les entitats Terra Nostra i S’Altra Senalla pel seu compromís amb el consumidor», ha dit Gómez.

El director general de Consum, Fèlix Alonso, ha comentat que l’atenció al client després de la pandèmia s’ha allunyat de la presencialitat: «Aquesta és l’assignatura pendent. S’està generant una bretxa que allunya la ciutadania dels seus drets bàsics, en la qual hem d’actuar l’Administració, els sindicats i els treballadors públics. Consum necessita ampliar competències i personal suficient per convertir-se en una eina molt útil, volem que els ciutadans ens reconeguin perquè 'Consum respon'».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.