cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.56°
10°

Denuncien que Hila, Dalmau i Pastor «posen en perill infants, ancians i persones amb diversitat funcional» a la plaça d'Espanya

211083

La campanya 'Patinetes y Bicis a Raya' ha denunciat aquest dijous l'Ajuntament de Palma ha pintat de nou el carril bici a la plaça d'Espanya que, «incomprensiblement», es manté .

Així, han remarcat que si durant les obres de la plaça d'Espanya, succeeix qualque accident relatiu al carril bici, «els responsables seran Hila, Pastor i Dalmau».

La ciutadania organitzada en la campanya han proposat l'alternativa de regulació momentània de baixar de la bici o el VMP en aquest tram però asseguren que els responsables de Cort «no han volgut atendre».

«Resulta especialment sorprenent i preocupant la insensibilitat cap als infants, les persones invidents i les de mobilitat reduïda entre els quals els ancians. Tot i que el risc el tenim tota la ciutadania», han remarcat.

«Tanta sort que érem la Ciutat dels Infants i de la Accessibilitat, dit amb tota la ironia. És més que irritant l'autoritarisme que es demostra amb aquesta actitud en contra el més mínim sentit comú, no eliminar, fins a trobar una alternativa eficaç, aquest fragment petit del carril bici que aquí és un element de risc a la nostra ciutat», denuncien.

A més, apunten que cal no oblidar que la plaça d'Espanya és «l'espai més transitat de Ciutat, 20.000 persones al dia».

Per tant, remarquen que els responsables davant qualsevol accident, a partir d'ara, seran «els polítics que fan el contrari del que han de fer. Ells tenen la responsabilitat de garantir la tranquilitat, la seguretat i la integritat física per a tots els usuaris de la Plaça».

Per tot això, «apel·lam una vegada més a la responsabilitat i demanam que a aquest fragment no es mantengui el carril bici».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.