algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

L'Ajuntament de Palma rectifica i no tornarà a il·luminar la Feixina

Fa només dos dies, l'Ajuntament de Palma, mitjançant el batle, José Hila, va assegurar que, malgrat les crítiques, mantendria la il·luminació al monòlit de la Feixina, ja que no podien deixar «la font a les fosques». Ara, rectifiquen i decideixen no tornar a il·luminar-lo per a «evitar qualsevol dubte» sobre el seu «compromís amb la memòria democràtica».

Cal recordar que el batle considerava «una mica exagerat» l'enrenou generat per la il·luminació del monòlit i remarcava que s'il·luminava la font del monòlit «com es fa amb 25 fonts més de Palma».

«Es pren aquesta decisió per a evitar qualsevol dubte del compromís que té l'Ajuntament de Palma amb l'enderrocament del monòlit i amb la memòria democràtica. Cort està i sempre estarà al costat de les víctimes», han indicat des de l'equip de govern.

L'àrea de què depèn la il·luminació, Infraestructures -que dirigeix l'edil del PSIB Angélica Pastor-, va aclarir que s'havia tractat d'una error tècnic que s'il·luminés de colors, ja que la il·luminació havia de ser blanca. No obstant això, els socis de MÉS i Unides Podem varen advocar per retirar la il·luminació del monument.

El batle, José Hila, va declarar que es mantendria la il·luminació blanca però finalment Cort ha decidit rectificar aquesta decisió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per seny, fa dervers d'un any
tants de dubtes ho fan extremadament sospitós, electoralment parlant.
Valoració:1menosmas
Per antifa, fa dervers d'un any
Molt bé, i el proper pas hauria de ser prohibir totes les manifestacions públiques dels partits fatxes !
Valoració:7menosmas
Per Inca, fa dervers d'un any
Per fi una mica de racionalitat. Francament aquest batle se comporta com un infant a qui no se li pot dir que no. Ben bé com el seu col·lega a Conselleria d'Educació, Tots sense criteri propi i teledirigits pel que els digui algú de fora o a Madrid.
Valoració:11menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
¿Y qué será lo siguiente, prohibir las luces de Navidad?
Valoració:-13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente