nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

L'Ajuntament de Palma gasta 182.512 euros per il·luminar el monòlit de sa Feixina amb color lila o amb els de la bandera d'Espanya

L'àrea d'infraestructures de l'Ajuntament de Palma, comandat per Angélica Pastor, ha dedicat 182.512 euros dels contribuents a restaurar i dotar de reflectors lumínics LED el monòlit de sa Feixina.

En declaracions a Diario de Mallorca, fonts de l'Ajuntament de Palma han explicat que, de moment, el monòlit s'ha il·luminat «de color morat, símbol de la lluita feminista, però que en altres moments es pot il·luminar amb altres colors, com per exemple els de la bandera espanyola».

Cal recordar que Memòria de Mallorca i altres entitats memorialistes aposten per la retirada del polèmic monument d'origen feixista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Urooooo!, fa dervers d'un any
Aquesta tal Angelica Pastor, és una xoni que pareix més de VOX que d'un partit d'esquerres.
Valoració:9menosmas
Per Jutge M, fa dervers d'un any
No recorden els regidors i el batle que hi va haver molts de socialistes assassinats i perseguits pels franquistes: Alexandre Jaume, Joan Monserrat Parets, Miquel Monserrat Parets i tants d'altres...?

Els socialistes ara resulta que són franquistes, això es diu síndrome d'Estocolm.

Esbuquem el monòlit de la Feixina, tomem-lo!
Valoració:11menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Sa Feixina es un monument clarament feixista. Aixecat en temps de la dictadura victoriosa, recorda un vaixell assassí que a les ordres dels militars colpistes va bombardejar una columna de més de cent mil persones que fugien del terror de la guerra. Es una ignomínia que ARCA i la cúpula judicial espanyola defensin la conservació d’aquest monument que ofèn la memòria dels vençuts i dels milers de persones assassinades per les seves bombes. L’Ajuntament de Palma i en concret tots els regidors demòcrates, no han de desistir i han de fer tot el necessari per fer desaparèixer l’horrible monument, per respecte a les víctimes i a la democràcia.
Valoració:15menosmas
Per SILI ARGUIMBAU CAPO, fa dervers d'un any
El millor destí del monòlit de sa Feixina (sa Feixista) és ser enderrocat.
Sí ens obliguen a mantenir-lo que sigui en record i homenatge als milers de víctimes civils que va fer el creuer "Baleares", entre d'altres, a "la desbandá" a la carretera de Màlaga a Almería.

https://ca.wikipedia.org/wiki/Massacre_de_la_carretera_M%C3%A0laga-Almeria
Valoració:9menosmas
Per Pere, fa dervers d'un any
En lloc d'enderrocar-lo, l'exalcen...
Valoració:8menosmas
Per Impressionant, fa dervers d'un any
Neus Truyols dimissió!
Valoració:-14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente